Как да създадем перфектната спалня с помощта на готов комплект мебели

Интериорът на всяка част от жилището е важен, но днес ще се спрем по-подробно на спалнята като любимо интимно място, в което всеки си почива и отдъхва. Тук е важно да присъстват конкретни мебели, които имат строго определена функция. Разбира се на първо място е леглото, без което не можем, гардеробът за подредба на дрехите, нощни шкафчета и скрин. Виж тук идеите за готови комплекти, които със сигурност ще променят интериора и ще го направят изключително стилен и практичен. Онлайн магазин Venus.bg предлага разнообразни модели и конфигурации, за да се насладите на истински релакс в спалнята.

Как да изберем правилния комплект за спалня

Щом се стремите да направите обстановката по ваш вкус, е от значение да откриете дизайн на мебелите, който ви харесва най-много. Вижте тук различните варианти и помислете, кой от тях желаете. Те трябва да подхождат на помещението като размер, а това означава да измерите предварително стаята и да определите къде ще бъдат поставени отделните елементи.

Отворете сайта и вижте тук комбинациите, в които присъстват повече или по-малко мебели. Така много лесно ще се насочите към конкретен модел комплект за спалня, който най-добре би се вписал във вашето жилище. Ако пресметнете предварително, колко вещи и дрехи имате за съхранение по-лесно ще откриете точния размер гардероб. Вижте тук комбинации съставени само от легло и нощни шкафчета, както и такива с гардероб и скрин към основните мебели. Venus.bg препоръчва –  Комплект Его -160/200 см. – с LED осветление – вижте тук характеристиките:спалня

  • комплект Его- предложение за обзавеждане на спалня;
  • легло с тапицирана табла, която е с наклонени странични панели;
  • има повдигащ амортисьорен механизъм и е подходящо за матрак с размери 1600/2000 мм;
  • комплектът е снабден с гардероб с две плъзгащи врати, огледала, LED осветление отгоре и практично вътрешно разпределение;
  • нощните шкафчета са с плавно затваряне на вратичката;
  • допълнително може да поръчате плавно затваряне за вратите на гардероба.

Модерно предложение в комплект, което включва абсолютно всичко необходимо, за да се чувствате комфортно и да имате стилно обзаведена спалня. Вижте тук подробности и за другите конфигурации.

Предимства на гардеробите с плъзгащи врати

Обикновено се опитваме да спестим от мястото, тъй като съвременните апартаменти са доста маломерни. В спалнята обаче присъстват мебели, които са доста обемни, но също така са важни за комфорта и за подредбата на дрехите ни. Това, което бихме могли да направим днес е да поръчаме гардероб с плъзгащи врати, които значително икономисват от пространството и стаята изглежда модерна и стилна. Вижте тук гардеробите снабдени с този механизъм. Освен това повечето пъти е включено и огледало, което е наистина полезно в тази зона от жилището.