Какви критерии да спазим, когато избираме мебели за детската стая

детско обзавеждане

Малчуганите от най-ранна възраст държат силно на своето лично пространство. Стаята ми трябва да бъде красива, практична и подходящо обзаведена за възрастта им. Подходете към избора на обзавеждане отговорно, за да остане накрая малкото съкровище истински изненадано и щастливо. Качествени детски стаи Венус ще откриете в сайта на търговеца, където се предлагат както отделни компоненти, така и цялостни решения за функционална и стилна обстановка.

Изберете мебели направени от качествени материали

Понякога ниската цена не означава липса на качество, а използване на осъвременени и подходящи материали. За мебелите които ще бъдат в стаята на малчугана, трябва да се поинтересуваме дали са изработени от екологични компоненти и дали отговарят на критериите заложени в закона. Естествено, че винаги може да се доверите на добре познатата естествена дървесина, но напоследък тя е изместена от по-модерни материали с достатъчно добри характеристики. Плоскостите от дърво MDF и ПДЧ предлагат здравина и устойчивост, като в същото време имат много балансирана цена и като продукт са доста по-леки. Това е важно, ако решите да правите някакви промени по декорацията. Също така ламинираните повърхности изглеждат луксозно и в същото време се предлагат в най-различни цветове радващи малчуганите. Когато монтирате обзавеждането се уверете, че всеки един артикул е закрепен достатъчно стабилно на съответното място и няма опасност от падане и нараняване на детето.

Какво включват качествените комплекти за детска стая Венус:Детско легло и нощно шкафче

  • Легло – красиво в ярки и привлекателни цветове. Удобно и здраво снабдено с различни функции;
  • Гардероб – практична мебел която да подреждате различни дрешки и вещи;
  • Бюро – произведено в същата серия и съчетаващо се с останалата мебелировка;
  • Скрин – не го пропускайте, защото винаги има какво да подредите в него.

Освен устойчиви и безопасни мебелите Венус, трябва да бъдат и достатъчно атрактивни на външен вид, така че стаята да изглежда весела и привлекателна за малчуганите.