Какво можем да наречен „евър грийн“, когато заговорим за мода?

Световната мода диктува правилата. Ние ги следваме сляпо и не възразяваме срещу новопоявилите се тенденции, които понякога не ни допадат особено, но пък нали трябва да сме модерни? Днес ще Ви кажем кои от тях са спечелили сърцата на хората завинаги и определено никога няма да слязат от модната сцена, каквото и да значи това. Понятието „евър грийн“ може да се отнася както за музиката, така и за модата. Останете с нас и разберете кои дрехи и аксесоари ще са винаги модерни!

кожени шапки

1.Кръглите очила

Очилата с такава форма са били носени още през 60-те години, когато времената са били бунтарски, а хората освободени и не са се страхували да изразяват себе си. Този вид аксесоар е асоцииран с легендарния Джон Ленън, който като че ли и постави началото на модата с кръглите очила. Десетилетия по-късно те са все още супер модерни и предпочитани от двата пола. Можете да попаднете на кръгли очила с най-различни марки, но преди да закупите някой чифт, се уверете в качеството!

2.Черно бяло

Тази комбинация от цветове е класика в жанра при облеклата. Супер елегантни и също така неутрални, тези два нюанса имат много стилно излъчване, като освен това могат и лесно да се съчетават с други цветове. Ако сте привърженици на изчистените линии, си купете дрехи в такива багри и бъдете сигурни, че когато и да ги облечете, ще сте актуални…

3.Нека бъде дънково

Надали има материя, която да се е задържала толкова дълго време на модния подиум, както дънковата! От този плат се изработват както връхни дрехи, така и панталони, а напоследък дори и обувки. Подходяща и за двата пола, тя придава неустоим спортно-елегантен чар, който навява за лека небрежност, но в същото време може да има и много елегантно излъчване.

4.Кожените палта

Тук бихме казали, че кожата е винаги актуална, като често бива свързвана с висок стандарт на живот, особено ако към нея има и естествен косъм. Надали има дама, която да не си пада по такъв тип облека, въпреки че цената за които е често доста висока, та дори и непосилна да средностатистическия човек. Затова обаче са се появили и техни много добри „заместници“ – дрехите от изкуствена кожа. Тяхната стойност е много по-ниска и с малко повече късмет можете да се натъкнете на наистина много качествени модели!

Модата е навсякъде около нас: дрехи, интериор, коли, бижута и др. Можем да я следваме сляпо, без да се замисляме дали нещата, които носим действително ни подхождат… А може и да проявим индивидуалност и да изглеждаме точно както вътрешното ни Аз иска! Посещавайте големи магазини като например някой от моловете във Варна, или друг голям град в България.