Трябва ли да сме я „окъсали“, за да теглим заем?

Заемът ни спасява в много ситуации. Най-елементарният пример е „пресушаването“ на финансите точно преди заплата… Тогава се оказваме с празно портмоне и много разходи, които не можем да платим. В такива ситуации ни се иска просто да бръкнем в джоба на якето си и да извадим от него пачка с пари, която да ни спаси в тази трудна ситуация, но уви. Реалността ни удря със силна скорост и внезапно осъзнаваме, че не само всичко джобове са ни празни, ами и в банковата ни сметка няма нищо. А и колата ни точно сега се развали. Може ли да стане по-лошо!

портмоне с пари

Винаги може да е и по-лошо… Запомнете това и никога не губете кураж. Ако например нямаше фирми за бързи кредити и банки, които да Ви отпуснат кредит, ситуацията наистина щеше да изглежда безнадеждна, но за щастие има такива финансови организации и ако имате нужда, се обърнете към тях. Необходимо е да покривате минималните условия и да имате с какво да гарантирате кредита си. Ако това е на лице, не виждаме каква би била пречката, за да теглите заем…

Има точно толкова видове кредити, колкото и причини да кандидатствате за тях. Освен, че може да се намирате във финансова криза, може и просто да искате да направите ремонт в дома си и това да Ви е подтикнало да подадете заявление за паричен заем. Не е казано, че трябва да сте обеднели, или пък нуждата от допълнителни финанси да е спешна. В много случаи просто ни се иска да си купим нова кола, или пък да освежим жилището си, а защо не дори и да си купим ново!

Какъвто и да е мотивът Ви, заради който сте отишли до близката банка за консултация, имайте предвид че ще трябва да платите и определена лихва, наред с отпусната сума. Тя може да варира в зависимост от вида заем, като бързите кредити се „славят“ с по-солидни лихви спрямо банковите. Имайте това предвид преди да изтеглите какъвто и преценете внимателно как ще процедирате. Все пак, Вие ще връщате заема, а не някой друг. Освен ако нямате гарант…

Градът също не е от значение при тегленето на кредит. Дали ще направите това като жители на Варна, или на друго населено място, е абсолютно без значение, защото всяка банка и нейните клонове имат една и съща политика, където и да се намират офисите. Ако трябва да коментираме морската столица и наличността на финансови организации, отбележете че там те са в изобилие и няма да Ви бъде никак трудно да намерите подходящата за Вас!