Кои са най-използваните видове дизелово гориво

гориво

Асортимента от дизелово гориво от Дизелор е впечатляващ. Може би си мислите, че единствения вариант, който се предлага на пазара е този, който зареждате от бензиностанцията? Всъщност водещия търговец на висококачествени петролни продукти разкрива невероятния потенциал на гамата от дизел, който може да намери приложение в различни сфери на икономиката. Всеки бранш се нуждае от гориво, което да използва в зависимост от машините, транспортните средства и уреди, които се задвижват посредством този тип гориво. Затова и в сайта на Дизелор можете да откриете такъв тип продукти, които могат да се окажат рентабилни и решаващи за намаляването на разходите и във вашето производство. Представяме на вниманието ви най-масово използваните видове дизел, които са на разположение с опция доставка до обект със специализиран транспорт от Дизелор.

CP 10 – дизелово гориво за земеделието и машини за пътно строителство

Двата сектора са от тези, които използват специализирана техника. Това, което отличава продукта CP-10 от масовия дизел, който можете да заредите във всяка една бензиностанция е това, че тук липсва био компонент. Онези от вас, които са запознати с петролните продукта са наясно, че за да отговорят на световните стандарти за безопасност е необходимо да бъдат вложени подобрители и добавки, които намаляват освобождаването на вредни емисии.

А факта, че при продукта, който се използва за земеделска и пътна техника такъв липсва е причина и цената му да е значително по-ниска. Тук обаче възниква въпросът дали след като не съдържа биокомпонент горивото не е прекалено разходемко и влияещо на амортизирането на техниката. За да намали подобни рискове потребителя може да използва по-евтина добавка, която да гарантира:

  • Оптимален живот на машината;
  • Намаляване на риска от дефекти;
  • Реализиране на икономии;
  • Благоприятно въздействие върху опазването на околната среда.

Б6 – икономично и екологично решение

дизелТова е разбира се най-масово използвания вариант от серията продукти на Дизелор. Изключително важно е да отбележим, че абревиатурата означава, че дизеловото гориво съдържа 6 % биокомпонент, който влияе на:

  • Оптималната ефективност при работа на мотора;
  • Намаляване на разходната норма;
  • С грижа към природата и намаляване на вредните емисии от въглероден диоксид.

Приоритет на търговеца е в бъдеще да предостави на клиентите си и дизелов продукт с 10 % съдържание на биокомпонент, който значително да повлияе върху намаляването на вредните субстанции, които се освобождават при работа на съответните превозни средства.

Осигурете си качество на оптимално ниски цени с гамата висококачествени и икономични продукти от Дизелор. За своите клиенти търговеца предлага и дизел за отопление с доставка до посочен адрес на обект.