Защо ролята на шкафа за обувки е ключова в интериора?

шкаф

Има определени мебели в жилището, които играят важна роля за това, апартаментът да изглежда подреден и добре организиран. Обикновено това се забелязва още от входното антре, където е важно всичко да бъде изрядно и чисто. Тук се съхраняват връхните дрехи, обувките и различни други вещи, за които не е имало място в апартамента. Шкафче за обувки Мебели Венус може да поръчате онлайн от търговеца на достъпна цена. Всички мебели са изработени от висококачествени материали и предлагат редица удобства. Почистват се лесно, имат множество рафтове, чекмедже или дори огледало. Може да купите класически модел или вертикален с повече място за подредба.

Как да изберем правилния шкаф за обувки?

Ако желаете да направите някаква промяна в обзавеждането на антрето може да подмените мебелите с нови. Изберете такива с по-модерен дизайн и достатъчно място, в което да подреждате вещите си. Шкафът за обувки е много важен и задължителен за входното пространство.

Ще откриете правилния за вас, ако се съобразите с това, колко чифтове ще съхранявате редовно. Винаги трябва да предвидите и допълнително пространство за вашите гости. Производителите на мебели днес представят много голямо разнообразие от варианти. Има вертикални, хоризонтални тип пейка, с падащи вратички или с класическо затваряне и рафтове.

Друг ключов аспект при подбора е свободното пространство, което имате в коридора. Обстановката не трябва да изглежда претрупана с много мебели, затова преценете внимателно каква комбинация може да направите, за да създадете по приятен интериор. Като идея бихме ви посочили вертикалният шкаф за обувки, съчетан с такъв тип пейка. В сайта на Венус може да разгледате следния модел. Шкаф за обувки 757 – Бял:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки 757 е практично предложение за антре или коридор;
  • побира от 21 до 25 чифта;
  • моделът е снабден с две врати с плавно затваряне;
  • пет рафта за подредба;
  • изработва от ПДЧ с избор на цвят от каталог.

Ако разполагате достатъчно пространство ви препоръчваме именно подобен модел, който ще ви създаде нужното удобство и ще направи зоната много по функционална.

Какви са плюсовете на шкафовете изработени от ПДЧ?

Често клиенти предпочитат обзавеждане направено от този съвременен материал, тъй като той доказа своите положителни характеристики във времето. Цената му никак не е висока, спрямо естествената дървесина, а в същото време е достатъчно здрав и надежден. Мебелите направени от него имат гланцирано покритие, което им създава една стилна и луксозна визия. Почистват се лесно само чрез забърсване с влажна кърпа. Моделите могат да бъдат намерени на достъпна цена или пък да се възползвате от допълнителните промоции предлагани от търговците.