Как да променим облика на кухнята с нови и оригинални мебели

Жилището ни през определени периоди от време се нуждае от обновление и промяна. Изборът на нови мебели допълва интериора и ни създава усещане за спокойствие и уют. Когато стигнем до декорацията на кухненската част, може да се почувстваме до известна степен притеснени. Мебелите там се избират по малко по-различни критерии от останалите, и инвестицията в подобно обзавеждане е по-голяма. Днес имаме възможност да се възползваме от офертите, които ни представят онлайн магазините. Съвременното кухненско обзавеждане в каталога на Venus.bg, може да бъде избрано в комплект или съчетано от подходящи в случая модули.

Съвети за избор на конкретна форма при монтажа на артикулите

Поръчвайки кухненско обзавеждане един от най-важните въпроси, който трябва да бъде решен е в каква форма да се монтират шкафовете. След като сте измерили точно свободното пространство, може да прецените и коя форма ще Ви бъде най-удобна. Специалистите препоръчват при наличието на по-малка кухня да изберете класическите линейни модели. Те предлагат много удобства, независимо че изглеждат компактни. Всички уреди и работният плот са в една линия, което ви дава възможност бързо да достигате до всяка точка. Ако пространството е по-голямо и имате възможност може да изберете ъгловата кухня, като една от най-предпочитаните. Тя също ви дава възможността без много излишни движения да достигате до всички шкафове и уреди. Хората, които разполагат с наистина просторни помещения могат да се замислят и за островния вариант при който имате наистина достатъчно работна площ, изнесена под формата на остров.

Практични решения от съвременните мебели

Артикулите ще ви изненадат с множество подобрения, които липсваха преди години. Сега кухнята е много по-различно място снабдено всякакви функционалности:"Виж повече"

  • Система за плавно отваряне и затваряне – ще се насладите на безшумното използване на всички шкафове и чекмеджета, което е изключително предимство в днешно време. Така те се запазват като нови по-дълго време;
  • LED осветление – изберете шкафове с красиви стъклени вратички където може да бъде инсталирано елегантно осветление. То ще бъде своеобразна декорация и ще създава уют;
  • Гланцов ефект – MDF и ПДЧ плоскости те позволяват цялата конструкция да бъде с ламиниран ефект. Така ще я почиствате много по-лесно и тя ще изглежда лъскава и елегантна.

Модерното кухненско обзавеждане има множество предимства от които да се възползвате. Разгледайте онлайн каталога Venus.bg и не пропускайте възможността да откриете наистина подходящи мебели за дома си. Много често различните артикули са в промоция и така може да спестите немалка част от бюджета си. Създайте много радост и комфорт на семейството си с ново и практично обзавеждане.