Защо да си купим модерен ъглов диван?

ъглов диван

Почти няма човек, който да не обръща специално внимание на меката мебел в своя дом. Диванът е зоната, която създава най-много уют и комфорт, след като се приберете и искате да се настаните удобно за почивка. Днес най-популярни са холовите ъгли, които осигуряват редица удобства и правят помещението да изглежда много по-красиво. Мебели ВЕНУС ви препоръчват да разгледате актуалните дизайни в каталога и да се сдобиете с нещо ново и оригинално. Понеже не подменяте интериора тук толкова често, е хубаво да отделите време и да научите подробности за характеристиките на изделията. Важно е да инвестирате в качествено изработен холов ъгъл, който перфектно ще се впише в съответното помещение.

Кога трябва да си изберем нов диван?

Има няколко причини да решите, че се нуждаете от нова мека мебел. Има хора, които купуват подобен артикул, когато старият диван вече е негоден за употреба и е крайно амортизиран. Тогава инвестицията е наложителна. Друга причина да потърсите холен ъгъл е, ако старият вече ви е омръзнал и имате желание да вземете нещо по-модерно и актуално.

И в двата случая ще намерите хубави и качествени дивани в специализираните интернет магазини. Пазарувайки по този начин си гарантирате спокойствие и по информиран избор, тъй като всички характеристики на изделията са прецизно описани в сайтовете.

Кои са предпочитаните модели?

Има много разнообразни дивани в търговската мрежа, но впечатление правят холовите ъгли, които предлагат много повече удобства. Тяхната форма е специфична и лесно могат да бъдат инсталирани както долепени до стената, така и в центъра на по-голямо помещение. Характерното при тях е, че създават усещане за уют и комфорт като може да настаните спокойно повече хора, отколкото на другите модели. Холовите ъгли имат също така лежанка. Тя ви дава шанс да полегнете след уморителния ден, дори може да поспите при нужда.

Тези мебели са предпочитани за инвестиция и поради факта, че се трансформират в голяма спалня и могат да се използват ежедневно като такава. Икономисват ви пространство в апартамента, средства за закупуването на други мебели и са на разумни цени. От магазин Венус ще ви дадат една идея за обзавеждане. Холов ъглов диван Тасос – 230+165 см., Кафяв / Бежов:диван

  • луксозен холен ъгъл „Тасос“ се изработва с надеждна конструкция и висококачествена дамаска;
  • чрез подматрачен механизъм диванът се трансформира в голямо легло;
  • разполага с две възглавници на които да се облягате удобно;
  • те са пълни със силиконов пух и получавате допълнително две декоративни;
  • има МДФ плот на подлакътника и вградена етажерка;
  • лежанката е с ракла отдолу;
  • головата мебел се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Моделът е с изключително дизайнерски външен вид и ще подхожда на всеки модерен апартамент.