Мебели Арена с акцент към масите със стъклен плот

маса

Покупката на трапезна маса със сигурност може да ви затрудни. Причините за това се крият не само в определяне на точния размер и избор на форма на плота. Много клиенти се питат дали има отношение вида на материала, който се използва с оглед на това да се осигури ефективност и дълголетие на зоната за хранене. Мебели Арена разполагат с много надеждни, здрави и сигурни идеи за маси за хранене, които са изработени от стабилни и устойчиви на ежедневно натоварване материали. Акцент на днешната публикация са моделите със стъклен плот, тъй като се оказва, че освен елегантни това са варианти, които се отличават с невероятна издръжливост и качество.

Удобството на стъкления плот

Най-важно за домакинята е масата, върху която сервира храната да бъде здрава. Много от потенциалните купувачи пренебрегват стъклените тенденции, тъй като ги смятат за прекалено крехки и лесно чупливи. Закаленото дебело стъкло се оказва не по-малко издръжливо от всеки друг плот, който се използва за направата на трапезни мебели, а това е сериозен потенциал, който не е за пренебрегване.Трапезна маса

Наред с това други особености, които са характерни за стъклените плотове са също така и:

  • Устойчивост на горещи съдове;
  • Издръжливост на надраскване;
  • Не се повлияват от удар;
  • Придават стабилност на цялата мебел, защото са тежки.

Така, че не просто получавате красива, но и особено здрава и удобна мебел, която превръща интериора в уютно и приятно кътче за хранене.

Как се почиства

Това е най-приятната част. Почистването на маса със стъклен плот е най-лесно, защото от Арена потвърждават, че това са мебели, по които няма да останат никакви петна. Използвайте какъвто наличен препарат за стъкла имате и трапезната ви мебел винаги ще изглежда така както  деня на покупката ѝ. Супер лесна поддръжка с едно движение – ето защо си струва да се инвестира точно в модел трапезна маса със стъклен плот.