Важно ли е какъв модел кухненски шкафове ще изберем за дома си?

мебели за кухня

Изключително важна е инвестицията в оборудването за кухня, защото се използва много по-дълго време от другите мебели в апартамента. Съвременното обзавеждане има редица преимущества и затова трябва да направите зоната максимално комфортна за вас. Стотици модели и размери кухненски шкафове от най-големия сайт за кухни Мебели ВЕНУС ви очакват в продуктовия каталог на търговеца. Лесно може да определите подходящия за вас вариант, спрямо размерите, дизайна и функционалностите на актуалните шкафове. Моделите се отличават с качествената си и прецизна изработка, която ви гарантира безпроблемна експлоатация.

Какви са плюсовете на модулното обзавеждане за кухня?

Ако преди сте поръчвали индивидуален скъп проект за обзавеждане, който да бъде абсолютно точен спрямо свободното пространство в дома ви сега това не е задължително. Модулните шкафове ви дават възможността да ги подберете спрямо личните си очаквания и зоната която декорирате. Обзавеждането в момента се състои от горни и долни шкафове, които са организирани в зависимост от това, как ще ги използвате. Всички електроуреди могат да бъдат скрити, зад специално изработени модули и така цялата конструкция да изглежда като едно цяло.

Благодарение на този детайл ще може да почиствате по-лесно и бързо. Имате възможно да купите готова комбинация или сами да поръчате отделните модули. От Венус ще ви дадат едно предложение, което може да използвате спокойно в дома си. Готова ъглова кухня с остров Сити 973 – Орех адмирал – с цели термоплотове, плавно затваряне:кухня

  • готова кухня с остров Сити 973“- предложение с цели термоплотове;
  • включва ъглово разпределени шкафове и практичен кухненски остров;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите.

Това са едни от най-предпочитаните модели, защото ви предлагат бърз достъп до всички необходими зони по време на готвене. Наличието на отделен остров е много практично и функционално за всяка домакиня, която обича кулинарията.

Как се изработват качествените шкафове?

Ако сте решили да правите подобна покупка ви съветваме внимателно да четете характеристиките на изделията и да залагате на такива направени от здрави материали. В момента производителите използват най-често MDF и ПДЧ плоскостите. През годините те заместиха естествената дървесина като нейн по-евтин еквивалент. Независимо че цената им е достъпна ви гарантират здравина и устойчивост и мога да бъдат предложени в най-различни дизайни и цветове.

Така много лесно ще изберете предпочитаната от вас визия. Модулите имат гланцирано покритие, което се чисти много лесно и винаги изглежда стилна и красиво. Препоръчително е да изберете модели, които притежават механизми за безшумно отваряне и затваряне, защото ще използвате цялото обзавеждане много по-приятно и комфортно.