Правила при избор на нова секция за хол

Всеки от нас е изпадал пред дилемата какъв модел секция да купи. Тази мебел не от често подменяните, тъй като е по-голяма като конструкция и съответно стабилно изработена и качествена. Ако обаче искаме да променим визията на дневната и да я направим по-модерна, ще се наложи да изберем нов и актуален модел. Отново трябва да имаме ясна визия за бъдещето и затова, че ще я използваме дълго време. Интересни и функционални варианти ви очакват онлайн на venus.bg. Моделът който ще изберем, трябва да отговаря на различни критерии и затова днес ще се опитаме да ви помогнем, като споменем някои от най-важните.

Как да открием перфектната секция за нас

За да се случи това първото и най-важно условие е да сме наясно какво точно очакваме от подобна мебел. Ако искаме тя да бъде красив акцент в стаята, върху който е поставен телевизора и някакви сувенири, може да изберем по-минималистично модел с различни витрини разпръснати по стената. За да съхраняваме обаче в нея повече вещи е от значение да притежава голям шкаф или гардеробче, като съвременните модели изглеждат доста олекотени раздвижени.

Важно условие е това да се съобразим с размера и характеристиките на помещението дали има някакви скосове и дали сме готови да запълним цялата страна със секцията. Цветът също играе важна роля за интериора, а днес се срещат наистина разнообразни тоналности. Venus.bg ще ви даде конкретен пример. Холна секция Montreal – бор андерсон / дъб април – 315 см:секция

  • секция Montreal – стилно предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • има малък и голям шкаф с вратичка и ниши;
  • тв шкаф с две чекмеджета и ниша с рафт, както и място подходящо за поставяне на телевизор с рафт за вещи отгоре;
  • моделът е изработен от ПДЧ;
  • в цветове: бор андерсон/дъб април.

Елегантна и красива конструкция, която ще обнови визията на стаята и ще я направя удобна и комфортна.

Защо тв модулът присъства във всички секции

Предполага се, че хората които обичат да гледат телевизия трябва да има къде да разположат устройството. Най-удобното място за целта си остава секцията и то точно нейният център. Дизайнерите са предвидили нисък и стабилен модул върху който да разположите телевизора. Той е снабден допълнително с ниши или чекмеджета, за да съхранявате различни допълнителни устройства. Дори да монтирате телевизора на стената пак е добре пред него да бъде този модул, защото визуално оформя пространството и прави облика на цялата мебел перфектен.