Какво представлява работния триъгълник при кухненското оформление

кухня

Дизайнерите на интериор, който е предназначен за кухни ще ви споделят, че най-важен е момента, в който се постигне съвършенство спрямо оформлението на работния триъгълник. Сигурно се питаш какво именно означава това. Очевидно е, че има термини, с които човек може и да не е достатъчно запознат, а това се дължи на факта, че не всеки ден му се налага да прави каквито  ида било премини и ремонти в кухнята. Виж повече на сайта на магазин Арена и обърни внимание на това, че продуктите, които са предназначени за обзавеждане и оборудване на кухни са напълно съобразени със спазването на движението на домакинята под формата на триъгълник, което улеснява, спестява време и излишен труд.

Защо триъгълник…

Ами помислете и ще разберете, че когато се оформя кухнята така, че всичко нужно е разпределено в полето на триъгълника то така си спестявате както усилия така и време. А всяка една домакиня е наясно, че именно времето за престой в помещението е това, което би желала да си спести. И ако за да достигнете до конкретен нужен съд трябва да направите 5-6 крачки и да заобиколите даден модул то при триъгълника това, което е необходимо да направите е само една крачка и да протегнете ръка към търсения помощен детайл.Ъглова готова кухня

Затова и повечето кухни, които ще намерите в сайта на магазин Арена са с конкретна форма:

  • Прави с опционален работен модул, който се поставя като островен елемент за работа в зоната за кулинарни изпълнения;
  • Ъглови, при които пестите както от пространството така и от излишните действия;
  • П-образните са също прекрасен вариант, с който си осигурявате движение в триъгълник, с което наистина ще ви бъде супер удобно и лесно да постигнете желаното.

Искате хубава и функционално ориентирано пространство за готвене и домакинстване? Време е да се срещнете отблизо с колекцията на магазин Арена.