Как да изберем нов и модерен холен ъгъл?

диван

Ако искате да създадете една по-различна обстановка в дневната, ви съветваме да подмените някоя от основните мебели. Най-използваният артикул тук си остава дивана, затова е добре да разгледате новите модели, които се отличават с повече функционалности и качествена изработка. Оползотворете пространството с удобни и стилни ъглови дивани от нашата колекция като разгледате всичко в сайта на Венус. Артикулите се характеризират със своята прецизна и качествена изработка, здрава конструкция и всякакви модерни механизми, които ги правят още по-предпочитани.

На какви критерии е важно да отговаря новият диван в дневната?

Ако ви предстои да инвестирате в подобна мебел, трябва да подходите много отговорно към въпроса и да прецените покупката от всички гледни точки. Модерните холни ъгли са предпочитани, защото се предлагат в различни размери и най-важното притежават комфортна лежанка. Новата мека мебел, която ще купите би следвало да се побира перфектно на свободното място в хола така, че да има достатъчно пространство да преминавате.

Нейният дизайн и стил е добре да подхожда на останалите мебели в стаята, за да изглежда всичко добре организирано и естетично. Съветваме ви да инвестирате в холов ъгъл, който разполага с механизъм за разтягане и може да се ползва като още едно легло в жилището. Диванът е една от най-натоварените мебели в един дом, а затова конструкцията му задължително трябва да бъде изработена от здрави материали. Хубавите ъгли в чиято изработка е включена естествената дървесина са най-добрият избор. От Венус ще ви предложат един от най-харесваните модели – Холов ъгъл Стела – 240+170 см:ъглов диван

  • елегантен и функционален холов диван „Стела“ е със стабилна конструкция и тапицерия от висококачествена дамаска;
  • диванът лесно се трансформира в спално легло, посредством механизъм за разтягане;
  • разполагате с удобна ракла за багаж под лежанката;
  • седалки с основа от зиг-заг пружини 8 см;
  • и пълнеж от високоеластична пяна, възглавници и подлакътници с млян пенополиуретан;
  • лежанката е универсална с вариант за позициониране с ляв или десен ъгъл според предпочитанията.

Луксозен и качествено изработен диван, който може да бъде поръчан лесно онлайн с намалена цена.

Защо са предпочитани холовите ъгли в неутрални цветове?

Производителят дава възможност на всеки клиент сам да избере цвета и десена на тапицерията. Въпреки това в повечето случаи са избирани неутралните тонове като бежово, сиво, черно, кафяво и тъмно синьо, които се водят универсални и лесно се съчетават с нюансите, които вече преобладават във вашия дом. Благодарение на този вид тапицерия ще обзаведете стилно и красиво хола и новата мека мебел лесно ще се впише в обстановката.