Преобладаващ лукс в банята – постигнете го с подходящия умивалник

Тенденциите и модата при мивките за баня са е по-малко от всеки друг вариант оборудване, което е характерно за санитарната зона. Доста явен интерес се забелязва към моделите, които са с опция за монтаж върху мебел. Това са така известните като купи умивалници, на които можете да разчитате, ако искате да предадете уникална и луксозна визия в пространството. Точно такъв пример е https://www.mebeliarena.bg/баня-тоалетна/мивки-за-баня/порцеланова-мивка-icb-874-golden, който е невероятно ефектен, с ретро и шик нотки. Само 251 лева е офертата, която ви очаква, но пък несъмнено това, което ще получите е фантастично и гарантиращо безпрецедентен стил и уют.

Придайте царственост на банята

Умивалника ICB 874 GOLDEN е изработен от порцелан. А това безспорно ще гарантира качество и дълголетие на изделието. Интересът, който провокира този тип мивка се конкретизира с:

  • С квадратната форма;
  • Орнаментика;
  • Елегантност;
  • Удобна дълбочина;
  • Монтаж върху плот или шкаф, който не би затруднил дори аматьор.

Когато клиента иска да впечатли с дизайна на своята баня не се препоръчва да инвестира в стандартни умивалници. Все по-интересни са моделите за монтаж върху плот, тъй като те носят един особен лукс с присъствието си. А бялата правоъгълна порцеланова мивка за шкаф ICB 874 GOLDEN със златиста декорация е онова чаровно подобрение, от която и вашата зона за хигиена би изпитала огромна необходимост.

В какви помещения и санитарни зони би намерила място

мивкаТъй като тук става въпрос за един по-различен от стандартния дизайн мивка е време да споделим, че няма как тя да бъде внедрена във всяка една баня. Не само, че концепциите се различават, но това, което е важно да подчертаем е и геометричната форма, която също изисква хармонизиране с останалите продукти, които ще използвате при оборудването.

Да, става въпрос за доста интересен и атрактивен умивалник, но е факт, че за да се впише и изглежда като част пространството то е необходимо да има съответната приемственост между отделните компоненти. А такива биха могли да бъдат:

  • Идентична златна орнаментика;
  • Следване на геометрията;
  • Съразмерност;
  • Идентичен стил.

Така ще намерите търсения баланс. И в случай, че интериора на банята е в стил ретро, винтидж или други от този род то в такъв случай наистина бихте могли да инвестирате съвсем спокойно в правоъгълна порцеланова мивка за шкаф ICB 874 GOLDEN.

Разчупете оковите на стандартното и създайте нещо различно, което ще осигури луксозна и царствена визия в зоната за лична хигиена. Продукта се предлага и с гаранция за качество с оптимално дълъг срок.