Как да изберем качествен и красив диван

кожен диван

Ако искате да промените обзавеждането в дневната със сигурност първата мебел, към която ще се насочите би била диванът. Той е важен за удобството на цялото семейство, но също така трябва да е достатъчно функционален. Дивани Венус препоръчват актуалните модели, които са снабдени с допълнителни практични подобрения. За да изберете подобна мебел е важно да прецените внимателно критерии като размер на помещението, дизайн и съчетание с останалите артикули. Потребителите най-вече държат на здравината и качеството на използваните материали. Ето защо днес ще ви дадем конкретни препоръки за това как да откриете правилната мека мебел за дневната.

Кое прави съвременните модели предпочитани

Със сигурност сте забелязали, колко красиво изглеждат различните артикули. Те са изработени в различна форма и размер, за да отговорят на вашите очаквания. Преценете с колко пространство разполагате, за да купите точния размер диван и стаята да изглежда възможно най-стилна. Моделите притежават и разтегателен механизъм, за да използвате зоната и като място за сън. В съвременните минималистични апартаменти често няма стая, която да отделите за спалня. В този случай модерен диван с разтегателен механизъм ще ви спаси.

Бонус се явяват раклите под седалките, в които може да приберете спалното бельо или други неща. Инвестицията в такъв модел определено си заслужава и с времето ще ви се отплати. Днес магазин Венус препоръчва – Ъглов модел Флирт – с функция сън и ракла:диван

  • „Флирт“ се състои от 2 части;
  • двойка с функция сън, и двойка – с практична ракла за съхраняване на багаж;
  • изработен е с изключително удобни тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  • това предоставя удобство и добрата визия, които заслужавате;
  • при необходимост от допълнително място за сън, бързо и лесно може да трансформирате дивана в удобно легло, чрез механизъм падащ гръб;
  • моделът разполага с възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките на възглавничките и тапицерията имат възможност за сваляне, за по-лесно почистване.

Качествено изработена мебел в свежа тапицерия, подходяща за модерното жилище.

Какви материали се влагат в диваните

Производителите използват най-вече естествена дървесина за направа на конструкцията. Това е гаранция, че ще използвате без проблем дивана дълго време. Той няма да се клати и да скърца, благодарение на надеждните материали вложени в изработката. Седалките и възглавниците са меки и комфортни, като често съдържат дунапрен, силиконови влакна и други пълнежи, гарантиращи мекота и комфорт. Когато избирате нов модел не правете компромис с качеството, тъй като се очаква артикулът да бъде доста натоварен и трябва да го използвате години наред.