Защо да изберем готов комплект маса със столове?

Има определени мебели в жилището, които винаги се използват заедно и е най-добре да бъдат купувани в готов комплект. Такова е обзавеждането за трапезарията, където се събираме за да се храним. Класическите маса със столове могат да бъдат избрани в готова комбинация, за да не се тревожите, че не биха си подхождали или че ще загубите много време, за да откриете правилните. В каталога на интернет магазин Venus.bg бихте могли да разгледате разнообразни комбинации, които чудесно ще подхождат, както на класически обзаведен апартамент, така и на някой наистина модерен.

Какви са възможностите на готовите комплекти маса и столове?

Подобно обзавеждане би направило всяко жилище уютно и функционално. Само с една покупка получавате качествени мебели, които са комбинирани професионално и ще ви създадат подходяща атмосфера да се храните и да посрещате гости. Модерните мебели имат редица екстри, от които да се възползвате. Масите разполагат с разтегателен плот, удобен когато се нуждаете от повече пространство за сервиране и посрещате гости.

Много от масите са красиво декорирани и създават усещане за лукс и елегантност. При столовете разнообразието е още по-голямо. Продължават да бъдат търсени моделите с класическа визия и изцяло дървена конструкция, при тях само седалката е тапицирана. Популярни са също така и артикулите тип кресло, които изглеждат много луксозно тапицирани, изцяло в кадифе или плюш.

Може да изберете в зависимост от това колко време прекарвате в тази зона от жилището и да си осигурите търсения комфорт с модели, които имат голяма облегалка или пък подлакътници. От Venus.bg препоръчват – Комплект маса Sahra 560 със столове Sahra 069:маса и столове

  • стилен комплект маса и столове за Вашата кухня или трапезария, с конструкция от масивна дървесина;
  • масата е със здрав плот от МДФ, снабден с разтегателен механизъм;
  • трапезните столове разполагат с качествена дамаска в бял цвят;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Красив и стилен комплект, който би внесъл много свежест и елегантност в помещението. Мебелите са качествени и здрави, което ще ви гарантира дълга експлоатация и спокойствие при използване.

Защо да изберем мебели в бяло?

Сигурно ще се изненадате, защо ви предлагаме мебели за трапезарията в бяло, след като там се сервира храна и е възможно да се изцапат бързо. Съвременните тенденции са насочени към по-светлите мебели, които изглеждат елегантно, внасят светлина в помещението и са много лесни за поддържане. Материалите, от които са изработени позволяват да бъдат почиствани без проблем и замърсяването не бива да ви тревожи в никакъв случай. Подобни артикули много лесно ще се комбинират с интериора и винаги ще изглеждат естетично, независимо какви цветове има около тях. Скандинавският стил в обзавеждането е много популярен, а такъв вид мебели му подхождат изцяло.