Защо да потърсим нов и по-качествен диван?

ъглов диван

Сигурно не купувате мека мебел толкова често, но тя е от артикулите, които се амортизират най-бързо. Това е нормално, защото дневната е най-натовареното помещение в жилището и съответно цялото семейство използва дивана активно. С напредване на времето, седалките започват да се сплескват и вече не са толкова удобни. Преценете правилно, кога е дошъл моментът да изберете нов артикул и разгледайте каталога на магазин venus.bg. Актуалните модели се отличават с красив дизайн, снабдени са с различни практични допълнения и са качествено конструирани от здрави материали.

Какви модели предлага днес търговската мрежа?

С годините мебелното производство се промени доста и в момента производителите представят много разнообразни дизайнерски изпълнени артикули. Те са наблегнали най-вече на диваните, защото са и най-търсени от потребителите. Модерните мебели са допълнени с различни функции като разтегателен механизъм, за да използвате дивана и за сън.

Имат ракли под седалките, достатъчно обемни да прибирате различни вещи и багаж. Формата също е разнообразна и се открояват ъгловите модели с лежанка, практичните канапета и класическите линейни дивани. Важно е да изберете артикул, който подхожда на размера на вашата дневна и ще се адаптира най-правилно в пространството.

Друг ключов момент е колко души ще използват тази мебел и дали често посрещате гости. От Venus.bg днес ви обръща специално внимание към следния артикул. Ъглов диван Палермо 1 – 150+222 см:диван

  • „Палермо 1“ представлява ъглов модел, изработен от 2 части, подходящ за хол или всекидневна;
  • за повече удобство седалката е тапицирана с дунапрен, който е еластичен, гърба с хастар;
  • той разполага с четири възглавнички с пълнеж от дунапренов пух;
  • две от калъфките са с цип и се свалят, а другите две са без цип и може да се използват като подлакътници;
  • ъгловият диван „Палермо 1“ разполага с функция сън – чрез издърпващ механизъм подматрак, може да го трансформирате в удобно легло за сън;
  • под лежанката се намира практична ракла за съхраняване на вещи.

Функционално предложение, с което ще направите хола любимо място за всеки член от семейството.

Диван в какъв цвят да изберем?

Цветът на меката мебел има ключова роля за целия интериор и затова трябва да бъде разумно подбран. Ако не ви се рискува, вземете модел в неутрални тонове, които лесно ще се синхронизират с останалите вещи и цветове в помещението. Хората, които искат да акцентират точно върху този артикул, могат да изберат ярка и открояваща се тапицерия. В случая, тя ще стане фокусна точка и трябва да е подбрана достатъчно естетично и стилно.