Ден след ден по-красиви с мигли „косъм по косъм“ в Варна!

Как преминават утрините на всяка една дама? Може би денят й започва с чаша горещо кафе и пооправяне на къщата, а след това следват разкрасителни и освежителни процедури, като взимане на душ, поставяне на грим, избор на тоалет и т.н… Ежедневието на жените е почти едно и също. Улисани в домакинска работа и грижа за децата, почти не им остава време за самите себе си и това до известна степен ги потиска. Например, всяка една представителка на нежния пол си мечтае да има поне една сутрин повече време за грим и прическа, но за съжаление това се случва толкова рядко, че накрая тя губи тотално надежда и се примирява, че никога няма да успее да се приведе във желания от нея вид, а той се превръща в химера!

око

Затова обаче са налице мигли косъм по косъм Варна – поставяне, като това представлява една уникална по своему процедура, целяща да направи ежедневието на жените по-красиво и по-леко. Факт е, че само по себе си поставянето на спирала за мигли не отнема чак толкова много време, но защо да не си го спестите ако реално имате тази възможност. Поставянето на мигли „косъм по косъм“ трае около 2 часа, но Ви спестява десетки след това часове в гримиране. Погледът Ви ще стане магнетичен и драматичен, а всеки път когато се погледнете в огледалото, ще съжалявате че по-рано не сте се възползвали от подобен вид разкрасителен метод!

Само по себе си, поставянето на мигли „косъм по косъм“ представлява следното: отделни косъмчета от качествена синтетика биват залепяни със специално лепило до естествените Ви, като имате възможността да експериментирате с различни дебелини, дължини и дори цветове. Самата процедура трае около 2 часа, а миглите имат издръжливост от около 1 месец. Много зависи как спите, какви козметични продукти нанасяте на лицето си и също така дали поставяте допълнително спирала на вече поставените екстеншъни за мигли, или не. Всичко това оказва значително влияние върху издръжливостта на миглите „косъм по косъм“, затова бъдете внимателни към тях и ги „експлоатирайте“ щадящо!

Цената за екстрата да имате естествено черни и дълги мигли не е никак висока. Особено имайки предвид дивидентите, на които ще се радвате след поставянето им. Непосредствено след процедурата ще можете напълно да забравите за спиралата, също както и за премахването й в края на деня. Няма повече да се чудите как да намерите време за грим, или пък за отстраняването му. Сутрините Ви ще станат доста по-свободни и ще можете да замените времето за гримиране с нещо друго – като например пиенето на кафе!