Трапезната маса и акцентите при нейния избор

маса

Малко са домакинствата, които се хранят на плота в кухнята. За едно голямо семейство трапезата е специално място и това всички да се събират при всяко хранене е традиция, която се поддържа от векове. И днес като добри родители се стремим да поддържаме тези ценности и да се стремим да осигурим една съвършена, красива и уютна обстановка за ежедневно ползване. Така, че днес ще търсим трапезна маса, но не обикновена, а такава в състояние да ни поднесе елегантност, уют и топлина.

Трапезните маси – кое ги прави решаващи за оформянето на красив кът

Стайлинга на една трапезария е зависим от кухненското пространство,  което разполагате. Обикновено в търсене на една неповторима и идеална концепция онова, което е водещо са удобството, правилното разпределение и иновативна визия. А трапезната маса е в центъра на пространството, което ѝ отрежда една наистина основна позиция."трапезни маси"

Когато сме изправени пред избор на новата си трапезна маса ние се водим от доста детайли, които имат специално отношение спрямо оборудването и дизайна на интериора. Тя… масата трябва да бъде удивително красива и модерна, да е достатъчно голяма и да е удобна. Само така хората, които са се подредили около нея ще изпитат истинско удоволствие и наслада от нейното ползване. Ето ги онези дребни и не толкова дребни моменти, върху които да се фокусирате при инвестиране в такава мебел:

  • Материала

ПДЧ, МДФ или масивна дървесина? Може би метал или плексиглас, стъкло…? Вариантите, които се предлагат в търговската мрежа определено са невероятно разнообразни, така че съобразете стилистиката в помещението и изберете такъв материал, който да пасне на обстановката;

  • Размера

Хората искат хубава голяма маса, но не винаги мястото позволява да се постави огромна като размер. Това, което е важно да отбележим е, че има разтегателни, за които определено се приема, че са една много добра алтернатива за хора, които обичат да канят гости;

  • Дизайн

Както  и при материала тук стила трябва да бъде с синхрон и приемственост, защото кака се постигат най-добри резултати.