Кои шкафове за обувки се харесват най-много днес?

шкаф за обувки

Да обзаведем дома си е може би главната задача, която стои пред всеки от нас. Щом се приберем, искаме да попаднем в една уютна и приятна обстановка, която ще ни позволи да си починем адекватно и да се чувстваме по-добре. За целта трябва да помислим за цялостния интериор на апартамента, като започнем от антрето. Инсталирането на подходящи шкафове за обувки Венус, ще го направят чисто и подредено, за да създаде приятно усещане още от вратата. Това са мебели, които винаги присъстват в жилището, но когато ги избирате трябва да държите най-вече на здравината и качеството им на изработка.

Какви характеристики е добре да притежава в шкафът за обувки?

Много хора не познават добре различните функционалности, които може да донесе такъв вид мебел. Нейната роля в коридора не е само практическа, но и декоративна. Шкафът за обувки трябва да се съчетава добре с останалите мебели и да ги допълва, за да оформи красив завършен интериор.

Ако семейството ви разполага с повече обувки е добре да вземете повече от един шкаф. Има чудесни модели с падащи вратички и двуредови механизми, които ще поберат много от любимите ви чифтове. Артикулите тип пейка също са много популярни, защото ви предлагат и място на което да седнете.

Горната им част е облечена с меки възглавници в цвят по избор. Благодарение на комбинацията между различни по размер и дизайн модели, ще създадете красив и модерен коридор. Магазин Venus.bg предлага да отделихте специално внимание на следния вариант. Шкаф за обувки Сити 4035:шкаф

  • шкаф за обувки „Сити 4035“ е с две врати с плавно затваряне;
  • налични са шест рафта, побиращи от 14 до 18 чифта;
  • за изработката на модела се използва ЛПДЧ 16 мм.

Практична и удобна мебел, която освен всичко останало има и голям плот, върху който може да подреждате различни вещи или пък да направите декоративен кът.

От какви материали най-често се изработват моделите?

От тази мебел очакваме най-вече да бъде здрава, затова и производителите влагат в направата на съвременните шкафове за обувки различни материали. Отново може да купите артикул направен от естествена дървесина или такъв от някакво екзотично дърво. За тях ще дадете по-голяма сума, но за сметка на това изглеждат много красиво и ще направят коридора изключително луксозен. По достъпните модели се правят от МДФ и ПДЧ плоскости. Те също не отстъпват по здравина на скъпите модели, но се поддържа доста по-лесно и са много устойчиви на влага и замърсяване.