Как да изберем модерни и практични маса и столове?

комплект за трапезарията

Когато ви се налага да търсите нови мебели, вероятно първо се фокусирате върху интериора на дневната. Макар че тя е най- използваната стая ви светваме да не пренебрегвате и зоната за хранене, в която също прекарвате значителна част от времето си. Всеки ден минимум два пъти се събирате за семейството, за да се храните, затова и мебелите тук трябва да са подбрани с много вкус. Насочваме ви Към сайта на Венус, защото тук ще намерите готови мебелни комплекти, чрез които задачата ви се улеснява максимално.

Лесно ли е да открием подходящи маса и столове за трапезарията?

Във всяко жилище има обособен кът или самостоятелно помещение, в което се поставят маса и столове за хранене. Тази зона понякога се пренебрегва, но тя е изключително важна за вашия комфорт и затова ви предлагаме да инвестирате в нови и по-качествени мебели. Няма да се затрудните да откриете точното обзавеждане, защото днес в търговската мрежа има прекрасни дизайни и цели комплекти, които съдържат всички необходими елементи, за да се настаните веднага. Това е сериозно улеснение, понеже не се налага сами да съчетавате артикулите и ще имате една завършена визия, която със сигурност ще ви допадне.

За да останете доволни от покупката е от значение да се съобразите с размерите на зоната и свободното пространство. Не бива да купувате прекалено големи маса и столове, които ще ви бъде трудно да ползвате и ще се опират в други мебели или стената. Обърнете внимание на практичността и съобразете новата покупка с вашите потребности и ежедневни навици. Ако прекарвате по-дълго време край трапезата е нормално, да потърсите места за сядане, които са с високи облегалки и подлакътници както и основна мебел с разтегателен плот. От магазин Венус ще ви предложат един конкретен пример. Комплект трапезна маса с 4 стола Барлета:маса и столове

  • комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Барлета“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена еко кожа;
  • краката са метални.

Красиви, съвременни мебели в комплект, с които много бързо ще оформите приятно пространството и ще се настаните.

Кои комплекти мебели са актуални в момента?

Може да се каже, че днес комплектите за трапезария са много разнообразни като дизайн и стил на изработка. Хората, които обичат класиката ще намерят изделия направени от естествена дървесина с по-строги и стилни линии. Ако държите обзавеждането да е максимално актуално и модерно ви съветваме да вземете елегантна маса с декоративен плот. Към нея тапицирани столове, които ще я допълнят по един стилен и естетичен начин.