Кога трябва да изберем нова секция за дневната?

ъглова секция

Всеки иска щом се прибере у дома да попадне в една красива и елегантна обстановка. За тази цел е важно да сте заобиколени от модерно обзавеждане, включващо разнообразни удобства. От магазин Мебели ВЕНУС препоръчват актуалните секции за дневна, съставени от различни практични модули. Тези изделия са изработени от модерни материали и се предлагат в най-разнообразни цветове и дизайни. Благодарение на това ще оформите интериора с много вкус и стил.

Кога е точният момент да купим нова секция за дневната?

Ако сте забелязали, че обзавеждането в дневната вече не е така актуално и се е амортизирало, е настъпил моментът да го замените с нещо ново и по-практично. Днес секциите се изработват на модулен принцип и благодарение на това получавате няколко отделни елемента, които се съчетават помежду си изключително красиво. Обзавеждането е съобразено с изискванията на потребителите, за това получавате и достатъчно шкафове и отделения за подредба на багаж.

Обикновено в секцията се прибират доста от личните ви вещи, за които не сте намерили мястото другаде. Актуалните модели са раздвижени, но в същото време практични и удобни, за да ги използвате по предназначение. Винаги има удобна поставка за телевизора, която оформя централната част на цялата конструкция. За да инсталирате правилно секцията препоръчваме да отделите най-голямата стена в стаята. Изберете модерна мебел от магазин Венус и си подарете една обновена атмосфера. Секция Мираж – Венге / Бял:секция

  • секция „Мираж“ е практично предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • съставена от шкаф за телевизор с две вратички и ниши;
  • етажерка – за да подредите любими сувенири и декорации;
  • гардероб с две врати, лост за закачалки и рафт;
  • висок шкаф с вратички, витрина и рафтове;
  • изработена от ПДЧ, в цвят по избор.

Комплексно обзавеждане, с което ще внесете обновление в интериора на дома.

Какви предимства притежават съвременните мебели?

Ако решите да купите ново обзавеждане за хола ще останете много впечатлени от удобствата на качествените изделия. Те са изработени в красиви и елегантни дизайни. Притежават и редица предимства, които ги правят много по-удобни. Най-важното от тях си остават механизмите за безшумно и плавно използване на шкафовете и чекмеджетата. Повече няма да чувате тракане на вратички и скърцане, за да бъде използването на новата мебел приятно. Може да изберете артикули с вградено LED осветление и така да създадете една различна и оригинална атмосфера в хола. В случай че не разполагате с много свободно пространство ви препоръчваме ъгловите модели, които много добре ще обособят зоната, в която поставяте телевизора. Ще получите и достатъчно отделения за съхранение на багаж.