Въпроси които ще ви помогнат да изберете новата си холна маса

маса

Правоъгълна или овална? С дървен, метален или стъклен плот? Какъв вид холна маса да изберем? Въпросите, които възникват около тази минималистична мебел въобще не са незначителни. Тъй като се е превърнала в емблематичен компонент в зоната за отдих и канене на гости холната маса наистина е добре да бъде разглеждана като продукт, който е от решаващо значение за завършения и цялостен облик на интериора. Представяме ви категорията на Арена Холни маси, където ще откриете богат арсенал от геометрични форми както и материали, от които продуктите са изработени. За да се сдобиете с най-добрата и удобна за вашите ежедневни занимания ще ви представим най-важните въпроси, чиито отговори трябва сами да дадете.

Обичате ли да хапвате докато гледате телевизия

Всеки трети българин споделя, че това е един навиците, които има. Не само, че така не изпускате любимия си сериал, но и си хапвате докато следите какво се случва на синия екран. Ако това е ваше любимо занимание особено вечер след работа то е необходимо да имате предвид, че модела обзавеждане, от която се нуждаете е:

  • С по-голям плот;
  • С опция за разтегателен и повдигащ се механизъм;
  • Вариант с лесна поддръжка;
  • Издръжлив модел на надраскване.

Ето, че отговаряйки положително на този въпрос вече имате яснота относно материалите, формата и размера на новата си холна маса.

Модерен, класически или дизайнерски е стила на интериора в хола

холна масаИзключително богат асортимент от дизайни се предлагат в категорията продукти на магазин Арена. Ключа към перфектната хармония в интериора гарантира именно ова, че ще можете да инвестирате в модел, който да се приспособи към стила, на който сте акцентирали при обзавеждане.

Впечатление правят моделите:

  • Стилна мебел с метална тръбна основа и стъклен плот;
  • Практични квадратни класически модели, които са изработени от естествена дървесина;
  • МДФ и ПДЧ маси в разнообразни цветови комбинации;
  • Нестандартни форми, с въртящи се плотове, с ниши и други дизайнерски изделия, които да се внедрят в луксозния ви хол.

Арена предлага неминуемо едни от най-красивите и функционални решения холни маси. Когато търсите стил, изтънченост и удобство в хола то нито един елемент не бива да се подценява. Точно поради това ви каним да се уверите, че именно в онлайн магазина ви очакват качествени, иновативни и здрави маси, с които и вашия дом ще придобие очарованието, което желаете да постигнете. Предложенията са достатъчно гъвкави за да могат да ви осигурят практично обзавеждане, съобразено със пропорциите на холната ви зона.