Как да придадем нов облик на трапезарията с помощта на модерна маса за хранене

маса

Много често не осъзнаваме как мебелите и стилът на интериора влияят на настроението ни и времето прекарано у дома. Всеки артикул е важен, има своя функция и разбира се визуално създава уют и спокойствие. В помещението където се храним независимо дали то е отделно или част от кухнята трябва да имаме достатъчно голяма и удобна маса както и комфортни столове към нея. Въпреки, че тези два елемента се използват винаги в комплект могат да бъдат закупени поотделно при което е необходимо да спазваме определени правила за избор. Венус големи трапезни маси се наложиха като модерен избор сред клиентите, защото предлагат повече комфорт и изглеждат стилно.

Как да изберем подходяща трапезна маса

Когато разгледате каталога на търговеца сигурно много модели ще ви направят впечатление и ще ви допаднат. За да се впиша обаче артикулът в дома ви е необходимо да бъде правилния размер и големина. От свободното място зависи и какъв модел ще изберете. Трапезната маса и нейната големина трябва визуално да подхождат на интериора. Ако сте от късметлиите, които разполагат с достатъчно голям апартамент, бихте могли да вземете едни от най-хубавите варианти предлагани в момента. Те се отличават с своя размер, като също имат разтегателен механизъм и предлагат изключително удобство на хората настанени за хранене. Обърнете внимание на предложения днес модел от Венус. Разтегателен модел SANDOR 2 WHITE – бял/хром:разтегателна маса

  • Трапезна маса „SANDOR 2 WHITE“, изработена от МДФ, стъкло и метал;
  • Плотът е правоъгълен със стъкло отгоре;
  • Разполага с разтегателен механизъм;
  • Краката са с Х-образна форма, стъпили върху здрава основа от хромиран метал;
  • 160-220/90/77 см. – размери предоставящи много комфорт.

Впечатляващ модел, който е подходящ за семейства често организиращи събирания. С подобна голяма трапезна маса няма да се тревожите дали всеки гост ще се чувства добре настанен.

Лесно ли е да изберем формата на трапезната маса

Клиентите много добре знаят кои са основните форми предлагащи се на пазара. Това са кръгла, квадратна, правоъгълна и овална. Изборът на една от тях зависи главно от размера на помещението и вашите предпочитания. Днес обсъждаме предимно просторните зони за хранене, така че ще ви препоръчаме за подобно помещение класическа правоъгълна трапезна мебел. Тя предлага най-голям комфорт и полезна площ, която да бъде използвана за сервиране. Моделите със заоблени ъгли наподобяващи елипса също са подходящи, като те до известна степен омекотяват визията на артикула. Запознайте се с характеристиките на всички предлагани в каталога варианти, сравнете ценовите оферти и купете съвременен модел, който ще направи интериора уютен и достатъчно красив.