Какви са плюсовете на масата и столовете поръчани в комплект?

комплект маса и столове

Изборът на нови мебели означава обновление на интериора и различни хубави емоции за семейството. Ако искате да направите трапезарията си по уютна и комфортна, ви предлагаме да се насочите към мебелите в комплект, които включват маса и столове. Това интериорно решение ви спестява време, в което да търсите нещата по отделно и да се опитвате да ги съчетаете. От магазин Венус препоръчват на всеки внимателно да разгледа актуалните предложения, защото те са много различни като стилове, изпълнение и размери.

Защо мебелите в комплект са предпочитани от клиентите?

Много потребители се насочват към подобно обзавеждане, защото то е изгодно финансово. Щом поръчвате повече артикули заедно, може да ги купите на много по-изгодна цена. Ако решите да търсите маса и столове поотделно това със сигурност ще ви коства значителни средства. Другата причина е професионално комбинираният дизайн.

Няма как елементите да се разминават стилово, защото са подбрани от професионалисти. Това е много важно, тъй като винаги се използват заедно и е правилно да си подхождат. Когато купувате комплект от вас се иска да изберете подходящия размер спрямо помещението което обзавеждате. Изберете качествено изработени мебели, гарантиращи стабилност и здравина. Модерните комплекти се отличават с красив и изискан дизайн, който много лесно се вписва във всякакъв вид интериор. Новите мебели за трапезария ще създадат повече уют за семейството ви и ще ви предложат различни функционалности. Масите с разтегателен плот са много харесвани, защото първоначално не изглеждат много големи, но при необходимост винаги ще имате нужното място, за да посрещнете гостите си и да им сервирате. В сайта на Венус може да разгледате – Комплект трапезна маса с 4 стола Флавия:маса и столове

  • комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Флавия“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага със стъклен правоъгълен плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са направени от качествен метал.

Красив комплект, съставен от маса и столове, който лесно ще се впише във всеки модерен апартамент.

Защо ви препоръчваме тапицираните столове?

Този вид мебелни изделия са от изключително значение за вашето удобство по време на хранене. Местата, на които сте седнали трябва да бъдат здрави, но в същото време удобни и ергономични. Когато моделът е с някакъв вид тапицерия, той създава един определен уют. Може да избирате между текстилна и кожена дамаска. Двата варианта са доста различни като излъчване и усещане при допир. Преценете кое ви допада повече и се съобразете с това до каква степен може да поддържате хигиената на нещо подобно. Текстилната тапицерия е малко по-претенциозна, но създава и повече уют.