Три модела дивани с ъглова форма, които биха се адаптирали във всеки дом

диван

Възможностите за избор на мека мебел очевидно са много. Но едни от тенденциите, които намират широко приложение в съвременния дом са тези с Г-образна форма. Като цяло ъгловите мебели се приемат доста добре от домакинствата поради факта, че са невероятно приспособими в минималистични и всякакъв друг размер и форма пространства. Днес ще представим няколко интересни идеи от Арена ъглов диван, с който можете да декорирате и аранжирате различни зони в дома, а защо не и извън него.

Дивани с ъглова форма се превръщат в предпочитан елемент в дома

Има смисъл от използването на ъглов диван още повече, ако пространството в жилището ви не е толкова голямо. Сама за справка ще изложим това, че моделите могат да бъдат лесно приспособими не само в интериора на хола, но също така в трапезарията, кухнята, детската стая, както и в офиса, кафенето, ресторанта. Ето, че доказателството за широката приложимост на този тип мека мебел е в основата на това от магазин Арена да отчитат много висок интерес и ръст на продажбите.

Емблематични са някои от моделите, с които ще ви запознаем сега:Холов ъгъл Корсика Лайт

  • Корсика лайт

Един нов дебютиращ модел от колекцията на Арена, който ще ви впечатли с комфорта, който излъчва. Практична мебел за холен интериор, която можете да използвате за отдих и почивка както и за сядане, лягане, канене на гости;

  • Ъгъл Астра

Това е ъглов диван, който е с по-минималистични размери. Това позволява на домакинството да го използва както за холен кът така и за трапезен или кухненски. Естествено за оптимален комфорт можете да използвате и функцията сън;

  • Диван Флорида

Това, с което впечатлява модела е неговата естетична визия. Царствен и удивително красив продукт, в чиито обятия ще изпитате пълен комфорт.

За още атрактивни и съвременни идеи посетете сайта на виртуалния магазин Арена, където ще откриете съвършените продукти на отлична цена.