Какъв диван ще направи дневната комфортна и уютна?

Нормално е щом търсите нова мебел за дневната, да разгледате актуалните модели, които се предлагат в специализираните сайтове. Обърнете внимание на изделията в каталога на venus.bg, където ви очакват практичните холови ъгли. Този вид мека мебел се отличава с редица предимства пред останалите варианти, затова и потребителите го предпочитат напоследък. Когато научите малко повече за характеристиките на модерните дивани, ще установите колко по-удобно е да използвате такъв във вашия дом.

Какво трябва да притежава качественият холов диван?

Щом сте се насочили към покупката на такава мека мебел, е добре да съобразите размерите със свободното пространство в дневната. Хубаво е, че моделите холови ъгли са много разнообразни и както има огромни и обемни изделия, така има и по-минималистични. Важното е хубавият ъгъл, който ще изберете да разполага с практичните екстри – механизъм за разтягане и ракла под седалките.

Това са едни от ключовите предимства на меката мебел, които ви осигуряват допълнителна спалня и място за подредба на багаж. Има и други изделия, които включват рафтове в подлакътниците, релакс механизъм и още функционалности. Търсете холов диван в подходящ стил за вашия дом, за да го съчетаете по-лесно с интериора и обстановката на стаята. Ще ви помогнем с избора като ви представим един от моделите в каталога на Venus.bg. Холен ъгъл Галиардо – с функция сън и ракла:диван

  • „Галиардо“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло;
  • налична е функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнителни удобства към този ъгъл са: раклата за съхранение;
  • има две табуретки в подлакътника.

Един от най-хубавите и практични дивани, които може да намерите в каталога. Дизайнът е универсален и ще подхожда на жилище обзаведено както с класически мебели, така и с по-модерни.

Важно ли е от какви материали е изработен диванът?

Това е мебел, от която се очаква да бъде наистина здрава и стабилна години наред. Не купувате толкова често нов холов ъгъл, затова следете от какви материали е изработен харесаният от вас. Той може да бъде направен от естествена дървесина с метални елементи, което дава невероятна здравина и комфорт без възможност да чувате скърцане. Много често производителите използват MDF и ПДЧ плоскостите в допълнение. Те също са с много добри характеристики и предимства. Възглавниците и облегалките ще са меки, ако се използват модерни пружини, полиуретан, мемори пяна и други. От съществено значение е да инвестирате в хубава и качествена мека мебел, която ще издържи интензивното натоварване всеки ден.