Защо шкафът за обувки е неизменен елемент от всеки дом

шкаф

По-голямата част от жените са любителки на обувките. Те обичат да притежават всеки чифт, който е актуален към съответния момент и сезон. С тази им страст обаче идва и нуждата от достатъчно място, където да съхраняват любимите си аксесоари. Разбира се в антрето бихте могли да подредите няколко модерни шкафа за обувки, които са налични в страницата на https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Разбира се, ако се спрете на повече от един артикул е добре – формата и размерите да са различни, за да се допълват един друг.

Как да постъпим ако коридорът е малък

В зависимост от вида на помещението, можете да изберете различните модели и модули venus за интериора от тази част от дома. Ако имате дълъг и тесен коридор, най-добре е да изберете мебел, която да е висока. Така няма да заема много място, ще изпълнява нужните функции и в същото време ще събере немалък брой обувки. Ако пък разполагате с просторно, квадратно антре, можете да използвате няколко ниски варианта за обувки. Отгоре можете да ги декорирате със растения, или снимки – така ще създадете наистина уютен кът, който да ви посреща от вратата. Според вида и формата на антрето, шкафовете venus, могат да бъдат статични, с ниски или високи крачета, стенни , или вградени в стената. Добре е да избирате надеждни материали за изработка. Съобразете се с облика на антрето, дизайна на артикула venus е важен.Шкаф за обувки

Представяме ви един модел любим на всички. Шкаф Сити 4044:

  • Моделът на venus е класически и много удобен;
  • Моделът е изработен от ПДЧ 16 мм;
  • Двуредов механизъм;
  • Побира от 8 до 12 чифта;

Без тази практична мебел, всичките ни любими чифтове ще се търкалят някъде в коридора и има опасност бързо да се повредят от това. Използвайки различни модели от шкафовете, винаги ще бъдете посрещнати от подредена и стилна обстановка.