Видове градински сетове

Градински ратанов комплект

Идеално е, че можете да оборудвате градината с красиво обзавеждане, което да изберете изцяло онлайн. Градински сет mebeliarena.bg е днешното предложение, което ви представяме. Въпросът, който навярно възниква е как да изберете един от множеството фантастични идеи, които се предлагат в платформата. Наистина видовата разнообразие е обещаващо, но за да улесним изора ви ще направим кратък анализ на някои от вариантите, които са най-препоръчвани от търговците.

Маса със столове – класика в градинското обзавеждане

Хубавото при този тип обзавеждане е в това, че се акцентира на универсалността. Това е показателно за клиентите, тъй като не се налага да влизат в някакъв режим на дизайнерски правомощия и способности, които трябва да проявят.

Масата със столове за градина са комплект, който е стандартен и гарантира отлична организация, тъй като е:

 • Лесен за приспособяване;
 • Удобен за използване;
 • Здрав и устояващ на всякакви климатични промени;
 • Функционален;
 • Лесен за поддръжка;
 • Цената му е супер достъпна.

Ако сте почитатели на класическите способи за организиране на зоните на открито то този тип сет наистина ще ви бъде от полза. Получавате перфектно решение, което можете да използвате не само в градината, но и задния двор, верандата и дори на балкона.

Канапета за удивителен комфорт

Едни от страхотните предложения, които вдъхновяват естетите са онези, които се отнасят до предоставянето а много по-ефектна и стилна атмосфера. Такива са градинските сетове, които съдържат:

 • Двуместни канапета;
 • Канапета с три или повече места за сядане;
 • Фотьойли;
 • Табуретки;
 • Елегантни ниски масички.

Това са сетове за почитатели на истинския комфорт. Идеални са и наистина са прекрасно допълнение на зоната около басейна, панорамната тераса или барбекю кътчето, където обичате да хапвате на открито.

Удивителен комфорт предоставят тези мебели, тъй като се отличават с безупречната си здравина, изтънченост, качество и дизайн. В случай, че държите на по-мащабен сет то точно този би се оказал перфектната алтернатива за градинския кът.

Преносими комплекти

Градински комплектНе е задължително почивката на открито да прекарвате само в двора или градината. Когато сте почитатели на къмпингуването то сега можете да инвестирате и в преносимите сетове, които могат да се транспортират лесно в багажника на автомобила.

Хубавото при тях е това, че са изработени от лека тръбна конструкция и разполагат със здрави брезентови седалки и облегалки на столчетата и табуретките, които ще осигурят отлични условия за комфорт при престоя ви на открито. Здрави, изгодни и с опция за използване максимално дълго във времето сега имате на разположение шанса да инвестирате в отлични комплекти, които да бъдат навсякъде с вас.