Има ли начин да направим кухнята по уютна и функционална?

диван

Съществуват редица мебели, които са измислени и конструирани по начин, който ги прави по-удобни и различни от останалите. Днес ще отделим повече време точно на такъв артикул, чието присъствие в жилището създава необходимия уют. Разгледайте в сайта на магазин https://www.venus.bg/кухненски-ъгли и заменете част от столовете в трапезарията с нещо по оригинално и удобно. Всяка стая в дома ви, трябва да бъде декорирана по ваш вкус и да се използва с удоволствие от цялото семейство. Разполагането на вид мека мебел в зоната за хранене, е добра идея, защото ще промени атмосферата и ще направи жилището ви функционално.

Какви са ключовете предимства на модерните кухненски ъгли?

Този артикул е познат на хората от доста време, но в момента моделите са модернизирани и много по-атрактивни като дизайн. Лесно ще изберете онлайн модел, който да се впише в обстановката и да ви създаде необходимото удобство.

Кухненските ъгли не заемат прекалено много място в стаята и това ги прави чудесни, дори за малките жилища. Специфичната форма, в която се изработват позволява да се долепят до стената и така създават кът за почивка и зона, в която да се настаните когато се храните. Моделът, който ще предпочетете може да бъде с ляв или десен монтаж в зависимост от архитектурните особености на вашето жилище.

Вие сами определяте цвета и вида на тапицерията, за да синхронизирате кухненския ъгъл с останалото обзавеждане и декорации. Огромното предимство на тези мебели е възможността да се разтягат и превръщат в легло. Под седалките имате и голяма ракла, която ще събере доста вещи и багаж. От Venus.bg предлагат на вниманието ви – Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Светлосив/Флорални мотиви:ъглов диван

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски диван „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Трапезарията ще стане много по приятна и функционална, след като инсталирате подобна мебел. Освен в дневната и тук ще имате мека мебел, която би направила стаята много по-уютна и предразполагаща към почивка.

Защото да поръчаме кухненски ъгъл онлайн?

Изборът на нови мебели вече става много по-лесно, благодарение на интернет платформите. Тук ще откриете най-новите и актуални модели, които са изработени от качествени материали и ви гарантират удобство. Цените във виртуалното пространство също са много по-добри и редовно има допълнителни промоции. Този артикул винаги е бил много достъпен за потребителите и това го прави все по-желан и днес.