Модерната холна секция – за да Ви е красиво…

След дълъг и уморителен ден на работа, след хилядите ангажименти, които имате по цял ден, единственото място, където можете да се отпуснете е вашият дом! То е кътчето, където изразявате вашата индивидуалност, мястото, което само най- близките ви хора познават. Моят дом, това съм Аз! Всяка багра по стените, всяка аранжировка, създали сте всичко така, че както да ви носи уют, така и удобство. А  едно от най- важните неща за всичко това са именно мебелите.

секция за хол

Тук конкретно ще поговорим за холното обзавеждане, понеже холът е едно от местата, където прекарваме най- много от времето си! Мястото където каним приятелите си на гости и излагаме това, което искаме да бъде видяно от посетителите на дома ни! В един хол, освен стандартният холен диван, голямо и важно място заема холната секция! Нейното разположение трябва да е в съответствие с всяка друга мебел в дома ни както по стил, така и по цвят. Тя трябва удобно да събира всичко, което искате да изложите по нея. Има много варианти за декорация и аранжиране. Не е задължително да мислите първо как да поставите телевизора и, че това ще заеме голяма част от вашата холна секция. Ако искате голяма секция за вас това няма да е проблем, но ако сте решили да се задоволите с по- малка, за по малък тип хол, спокойно може да поставите телевизора на стената и да оставите място за любимите си книги например. Какво по красиво от хол пълен с колекции от книги.

Вижте Холни секции на www.mebeliarena.bg

Едно от най- важните неща тук заема стилът на дома ви! Ако сте съчетали изцяло модерен тип мебели, ще ви трябва и такъв вид холна секция. Има най- различни такива в най- разнообразни цветови гами от класическо черно и бяло, до топло бежово, които допълнително може да аранжирате за перфектен и завършен вид.  Важното е да се усеща комфорт и свобода.

Други предпочитат ретро стилът, тип барок и се доверяват на масивното дърво в изцяло кафяв или тъмно кафяв цвят. Този тип е по тежък и е предназначен за по- големи помещения и изисква прецизно съчетание на цялостния интериор. Но успеете ли да го направите както трябва, една такава масивна холна секция, ще донесе  незабравим уют в дома ви!

Не забравяйте, че трябва на вас да ви харесва и вие да се чувствате удобно! Ако сте харесали по голяма секция, а пространството е по- малко, винаги може да я разделите на две така, че да не изглежда претрупано.