Каква е основната задача на модерната холна маса?

Ако искате да промените нещо в интериора на дневната, предлагаме да помислите за някоя малка и декоративна мебел. С нейна помощ ще създадете повече уют и ще трансформирате помещението като го направите по-стилно и елегантно. Разгледайте оригиналните предложения в каталога на venus холна маса с повдигащ механизъм. Тази мебел винаги се е характеризирала със своите функционалности и удобства. Макар да не е основен елемент, без нея интериорът на помещението ще изглежда някак празен и незавършен.

Защо е удобно да разполагаме с холна маса?

Хората не се замислят за функцията, която изпълнява тази мебел в интериора на дневната. Холната маса е от изключително значение за вашия комфорт, тъй като е своеобразна поставка, на която може да разположите абсолютно всичко. Тук най-често държите дистанционното, телефона си, чаша с някаква напитка, книгата която четете или дори красива декорация. Освен чисто практическа холната маса има и декоративна стойност, защото тя е малка и компактна, често с интересна форма и оригинален дизайн. За да изберете подходящ модел трябва да се съобразите с формата и размера на дивана както и със стила на секцията.

Не пропускайте шанса да вземете хубава и качествена на достъпна цена. Днес в онлайн магазините има разнообразни промоции. Клиентите много харесват трансформиращите се холни маси, които имат повдигащ механизъм. Те могат да се ползват и като мебел, на която сервирате храни. Така ще посрещате гости без проблем или ще се храните със семейството пред телевизора. От магазин Venus.bg ще ви дадат малко подробности за следния модел. Холна/Трапезна маса Ели – Дъб сонома:разтегателна маса

  • „Ели„ е холна маса с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга;
  • по този начин се превръща в удобна трапезна мебел.

Чудесна възможност да инвестирате в практично и модерно обзавеждане, което ще направи ежедневието ви много по-удобно.

Какви материали се влагат в направата на съвременните мебели?

За да откриете хубаво и качествено обзавеждане, е добре да сте се информирали от какви материали е изработено то. Преди време потребителите бяха свикнали, че голяма част от мебелите включват в изработката си естествената дървесина. Това се промени през годините и сега производителите залагат най-често на MDF и ПДЧ плоскостите. Те имат много добри характеристики и са достатъчно здрави като в същото време цената им е много по-достъпна. Мебелите направени от тях изглеждат луксозно, приятни са на допир и са в различни цветове, за да ги комбинирате по-лесно с останалото обзавеждане.