Микроблединг във Варна – къде да подобрим формата на веждите си?

Промоофертите в морската ни столица са ежедневие. Но когато заговорим за красота, стил и мода определено трябва да бъдем нащрек. Днес ще представим една козметична процедура, която напоследък придоби истинска популярност. Става въпрос за микроблейдинга и начина, по който този разкрасителен ефект действа на самочувствието на дамите.  Този метод е особено подходящ за дамите, които имат слабо окосмяване или формата на веждите им е меко казано неправилна и неестетична. Затова козметичмната индустрия се опитва да предложи по-ефективни и наистина добри варианти за подобряването на излъчването на жените и тяхната перфектна визия.микроблейдинг Варна

Ако сте се опитвали да оформите веждите си с молив и да ги направите еднакви като форма и дължина, определено сте установили, че това начинание изисква доста време и спокойствие. А сутрин бързащата за детската градина и офиса жена едва ли разполага с половин час за да оформи грима си по най-перфектния начин. Ето ви нашето предложение за Варна микроблейдинг – процедурата, която ще ви спести време, нерви и пари. Популярността на така наречените 3D вежди се дължи на тяхната дълготрайност. Знаете ли, че например една правилно изпълнена манипулация може да има като срок на издръжливост до пет години.

За недоверчивите и винаги имащи едно наум ще кажем, че микроблейдинга е безобидна и безопасна процедура, която има само и единствено разкрасителен ефект. Важно е обаче да се доверите на опитен специалист, който да гарантира перфектно изпълнение и оформяне на вашите вежди според желаната форма и съобразно линиите на лицето Ви. Във Варна има достатъчно студия, които могат да отговорят на вашите високи очаквания и критерии. Тъй като си има определена специфика при нанасянето на пигмента  и оформянето на веждите то съвета ни е да не изпробвате това вкъщи. Мигроблейдинга е козметична манипулация, която коригира вашите вежди и има гарантиран и доста дълготраен ефект.

Микроблейдинга често  е свързван с татуирането, но тук методиката е в проникването на пигмента в най-горния слой на епидермиса. Докато татуирането представлява доживотна щампа, която поставяте на тялото си, то микроблейдинга с времето се обелва. Инжектирането на пигмента не на такава дълбочина, че да остане до края на живота ви и това е удобство ако например желаете да пробвате друга форма на веждите. В момента тенденциите са към по-удебелени и плътни, но след няколко години е твърде възможно отново тънките вежди да се върнат на модния подиум. Така, че имате пълна свобода да се възползвате от тази безвредна и безопасна процедура, която ви предлагат експертите от микроблейдинг във Варна.