На какви мебели биха се зарадвали днес децата?

Обзавеждането за детска стая претърпя доста голямо надграждане в последните години и в момента производителите представят едни оригинални и качествени мебели на достъпни цени. Благодарение на модерните материали, артикулите изглеждат красиво и елегантно, изработват се в най-различни цветове и форми, което е подходящо за малчуганите. Бихте могли лесно да купите всичко наведнъж, като разгледате офертите в специализираните онлайн магазини. Модерно обзавеждане за детска стая Мебели ВЕНУС са се погрижили да ви предложат голяма асортимент.

Защо мебелните комплекти са предпочитани от родителите?

Ако ви предстои да обзавеждате детската стая, ще сте изправени пред това да подбирате различни мебели и да ги съчетавате красиво, спрямо очакванията и нуждите на детето. За да избегнат всичко това родителите се насочват към предложенията за готови комплекти в търговската мрежа. Този вид обзавеждане е изключително функционален и стилен, защото всички модули са изработени в един стил и съответно изглеждат красиво разположени един до друг. Имате възможност да вземете повече или по-малко елементи в зависимост от размера на стаята и да се съобразите с предпочитанията на вашето дете.

Мебелите са в най-различни цветове и конфигурации, при някои комплекти присъства бюро и шкаф за учениците. Всичко е направено от съвременни материали MDF и ПДЧ, които ви гарантират здравина и безопасност за децата. Освен стандартните възможности ще намерите и предложения, в които са предвидени две легла, ако стаята се обитава от две деца. От магазин Венус ще ви дадат един примерен модел. Детско обзавеждане комплект Сити 5010:мебели за детска

  • обзавеждане „Сити 5010“ се състои от различни модули, които може да подредите по Ваш вкус;
  • включва две легла с табла и повдигащ механизъм, чрез който се разкрива достъп до подматрачното пространство, както и скрин с две чекмеджета и два гардероба с чекмедже и етажерка;
  • комплектът притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска стая;
  • за Ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • опционално може да закупите и два еднолицеви матрака Лена.

Изключително практични мебели в комплект, които могат да се използват дълго и безпроблемно.

Как бързо да открием точното обзавеждане?

Ще се справяте много бързо с този проект, ако изберете мебели в любимия цвят на вашето дете. Така ще му осигурите атмосфера, която със сигурност ще му допадне и с удоволствие ще прекарва време в любимата си детска. Съобразете се с размера на помещението, за да има достатъчно пространство за спокойно използване на всички елементи.