Лесно ли е да изберем точните маса и столове

мебели комплект

Да обзаведем трапезарията изглежда лесно, но когато започнем да търсим мебели се оказва, че не е точно така. В тази част от жилището поставяме маса и столове, но те трябва да бъдат напълно синхронни, защото винаги се използват заедно и се движат в комплект. Бихме могли да прибегнем към покупка онлайн, защото именно в интернет се срещат най-новите и практични модели. VENUS.BG Маса и 4 стола комплект е перфектната комбинация, която ще промени обстановката и ще създаде на семейството много приятни мигове. Вечерята обикновено е времето, когато всеки споделя как е преминал денят му и се водят доста дълги разговори, за това трябва да сме настанени по възможно най-добрия начин.

По какви критерии да открием подходящия комплект

Важно е да знаем колко души ще го използват редовно, за да предвидим именно толкова места за сядане. Ако сте четирима, може да изберете такава комбинация и да допълните още две места за настаняване при нужда. Днес плотовете на масите се разтягат и така може да поканите гости, без да се притеснявате, че няма къде да ги сложите да седнат.

Мебелите се изработват в най-различни размери и стилове. Важно е да измерите свободното пространство и да прецените дали всеки артикул има достатъчно площ, за да се използва безпроблемно. Цвета на комплекта трябва да подхожда на стените, завесите и другите мебели в стаята. Ако се притеснявате, изберете нещо универсално, което би се вписало навсякъде. В каталога на Venus.bg може да разгледате следния модел. Комплект трапезна маса с 4 стола Парма:маса и столове

  • комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Парма“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • разполага със стъклен правоъгълен плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са метални.

Комплектът се отличава с много стилна и елегантна визия. Хубаво е, че столовете могат да се прибират под плота на масата, защото така сета изглежда по компактен и не заема много място.

Защо правоъгълните плотове са предпочитани

Повечето потребители след като разгледат възможностите за форми на масите, избират правоъгълната. Смята се че тя е най-практична и оползотворява най-добре пространството. Когато се настаните за всеки има достатъчно място. На такава мебел могат да се поставят четири или шест стола. В разтегнато положение плота е много по-практичен, отколкото при кръглите модели. Ако купувате нови мебели, трябва да се съобразите с размера на стаята и с нейната форма.