Как да изберем нова и удобна кухненска маса

За всяко семейство е важно помещението в което се събират за да се хранят, да бъде достатъчно уютно и удобно. Не винаги обаче имаме възможност да отделим голяма сума, затова обзавеждане и съответно трябва да потърсим мебели, които да бъдат достатъчно качествени, но на достъпна цена. Най-важният артикул естествено си остава кухненската маса и тя може да притежава допълнителни функционалности, които да използваме при нужда. Става въпрос за моделите с разтегателен плот, които при нужда могат да се разширят до необходимия размер. Разгледайте една от възможностите в каталога на https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня/разтегателни-кухненски-маси/трапезна-маса-сити-6219. Качествено изработен артикул, който ще създаде една уютна атмосфера в която да се събирате с близки и приятели край трапезата.

От какви материали да бъде изработена кухненската мебел

Бяхме свикнали преди време повечето подобни големи артикули да са направени от естествена дървесина. Тази тенденция е прекъсната, тъй като дървото е по-скъп материал, тежко е и се поддържа по-трудно. На негово място дойдоха съвременните ПДЧ и MDF плоскости от които се изработват достатъчно здрави мебели включително кухненски маси. Тези модерни материали позволяват по-лесно да бъдат обработвани, предлагат се в различни цветове и разбира се също е наличен разтегателен механизъм. Подобна кухненска маса може да бъде намерена на по-достъпна цена, точно благодарение на материалите от които е изработена. Venus.bg препоръчва следния модел – Разтегателен трапезен модел City 6219:маса сити

  • Трапезна мебел „City 6219“ е съвременна мебел за хранене за Вашия дом;
  • При необходимост може да се разпъва до 1800 мм;
  • Изработена от ПДЧ с кант – 0,45 мм., в цвят тъмна сонома.

Моделът ще ви привлече с достъпната си цена и елегантен дизайн, който лесно може да бъде комбиниран с различен стил обзавеждане. С по- скромна инвестиция може да получите удобна мебел, която по нищо не отстъпва на луксозните и скъпи варианти.

Защо е полезно да имаме разтегателен механизъм

Когато купуваме мебели с допълнителни функционалности това естествено носи и повече удобство при експлоатацията им. Разтегателният механизъм е допълнение от което не бива да се лишавате, тъй като щом поканите гости ще може спокойно да ги настаните без да се притеснявате от липса на пространство. В останалото време кухненската мебел няма да заема много от стаята и ще изглежда компактна и практична. Разтегателният механизъм може да се използва само при нужда, колкото и рядко да е това е препоръчително да го притежавате. Ако предстои да променяте интериора, заложете на качествено изработена мебел, която отговаря на всичките ви критерии. Винаги ще бъде от полза да притежавате нова и практична мебел.