Важно ли е да имаме практична и красива холна масичка

холна маса сантес

Щом държите жилището ви да е добре обзаведено и достатъчно функционална не бива да пропускате нито един елемент в обзавеждането, бил той и най-дребният. Например каква ще бъде дневната без наличието на красива и полезна холна масичка. Не пренебрегвайте покупката на тази мебел, защото чрез нея ще завършите по един естетичен начин обзавеждането и ще го направите много по-практично и елегантно. В търговската мрежа ще откриете много интересни модели с различен дизайн, които със сигурност ще привлекат вниманието ви. Запознайте се с актуалните варианти в онлайн магазин Venus.bg.

С какво се отличават съвременните модели холни масички

Едно от най-хубавите неща в момента е голямото разнообразие което се предлага. В зависимост от нашите предпочитания и нужди може да намерим класически модели, изработени от дървесни плоскости. Този вид холни маси имат достатъчно голям плот на който винаги може да поставим храни и напитки, щом това е нужно. Децата могат да си играят и да рисуват, тъй като височината на подобна мебел е перфектна за тях. По-модерно настроените семейства имат шанс да вземат минималистичен модел с компактни размери, който лесно може да бъде преместван в различни точки от стаята. Функционалните холни модели пък от своя страна притежават всякакви допълнителни места за съхранение – рафтове, ниши, чекмеджета и други. Днес онлайн магазин Venus.bg ви представя един от най-интересните си нови модели. Холна квадратна маса Trio с въртящи плотове (360°) – 80 см.- Черна:холна маса трио

  • Холна маса „Trio“ е изработена с нестандартен дизайн в квадратни форми;
  • За направата ѝ е използван качествен МДФ материал с гланцово покритие;
  • Състои от три квадратни плота с различни цветове, горните два от които могат да се въртят на 360° самостоятелно един от друг;
  • Това позволява сами да моделирате и променяте вида на масата за секунди.

Уникален и впечатляващ модел, който дава различни възможности да промените интериора и да го направите изключително съвременен и актуален.

Важен ли е материалът от който е изработен артикулът

От ключово значение е това какъв материал се използва за направата на съответната холна маса. Различните варианти имат излъчване което създава стила. Например артикулите направени от дърво или дървесни плоскости придават повече уют и семейна обстановка, независимо от модерния си дизайн и функции. Стъклото и металът са материали които говорят за изтънченост и елегантност като много допринасят за простора, защото позволяват на светлината да преминава по един специфичен и характерен начин през тях. Плотовете на такива модели обикновено са изработени от закалено стъкло, което е достатъчно здраво, за да не се притеснявате от счупване.