Как да направим модерен интериорът в дневната с красив ъглов диван

Обзавеждането на най-натоварената стая в жилището не е лесно, тъй като мебелите трябва да допадат на всеки един от домакинството и да бъдат достатъчно комфортни и стилни. Меката мебел е най-важният елемент, който трябва да бъде избран първи. В момента актуални са Венус ъглови дивани, които предоставят повече пространство за настаняване, лесно се адаптират в пространството и са снабдени с допълнителни механизми. Разгледайте предложенията в интернет и се запознайте с възможностите на тази мека мебел.

Какъв ъглов диван да поръчаме

Няма да се затрудните в откриването на подходяща мебел, ако спазите основните правила за нейния избор. За начало трябва да премерите големината на помещението и конкретното място на което смятате да инсталирате артикула. Благодарение на неговата ъглова форма по-лесно ще го поставите дори в малко помещение, защото допрян до стената той не заема много от пространството. Модерните мебели притежават и разтегателен механизъм. Така диванът ще се трансформира в голяма и комфортна спалня. Трябва да изберете стил и цвят което също е важно решение. Опитайте се да съчетаете меката мебел с цветовете които преобладават в помещението и разбира се с другите мебели. Venus.bg препоръчва един съвременен и функционален вариант. Ъглов диван Палермо 1 с ракла и функция сън:холов ъгъл палермо

  • „Палермо 1“ представлява ъглов диван, изработен от две части, подходящ за хол или всекидневна;
  • За ваше удобство седалката е тапицирана с дунапрен, който е еластичен, гърба с хастар;
  • Той разполага с четири възглавнички с пълнеж от дунапренов пух;
  • Две от калъфките са с цип и се свалят, а другите две са без цип и може да се използват като подлакътници;
  • Ъгловият диван „Палермо 1“ разполага с функция сън – чрез издърпващ механизъм подматрак, може да го трансформирате в удобно легло за сън;
  • Под лежанката се намира практична ракла за съхраняване на Вашите вещи.

Многофункционален артикул, достатъчно удобен за всяко семейство. Може да се използва като спалня, да съхранявате вещи в раклата или да се настаните комфортно на седалките и да си почивате.

Да изберем ли нова мебел от интернет магазин

Най-лесно ще намерим нова мебел, ако разгледаме интернет пространството. Разнообразието на модели е много по-голямо. Така ще комбинирате бързо наличните артикули с модерния ъглов диван. Онлайн търговците също така предлагат достатъчно намаления и промоции, благодарение на които ще имате качествен артикул на много достъпна цена. Няма да губите ценно време да обикаляте различни магазини, защото на спокойствие може да прецените всички неща относно покупката. Под всяка снимка на артикул има подробно описание на материалите, начина на изработка, размерите и всички подробности за съответната мебел.