Защо да предпочетем комплект мебели за трапезарията

трапезен комплект франческа

Съвременното мебелиране предлага редица преимущества на клиентите, когато дойде моментът да търсят някакъв вид обновление на интериора. Най-предпочитани се оказват комплектите, които съчетават необходимите артикули, за да се чувствате удобно и комфортно когато сте си у дома. Например трапезарията може перфектно да бъде мебелирана с маса и столове от https://www.venus.bg/, които са в синхрон и винаги ще бъдете сигурни, че са качествено изработени. Отделете необходимото време да откриете правилното обзавеждане за трапезарията, защото тя е сборен пункт на цялото семейство, а също така трябва да направи добро впечатление и на гостите ви.

Как да изберем подходящи маса и столове в комплект

Няма да изпитате никакво затруднение в тази задача, ако се съобразите с размерите на помещението. Разнообразието от комплекти маси и столове в различни стилове и дизайни ви позволява лесно да откриете точното обзавеждане за вас спрямо свободното пространство. Търсете основна мебел която е достатъчно стабилна и голяма с приятен на допир плот. Съответно столовете трябва да бъдат комфортни, меки с достатъчно широки седалки и красив дизайн. Вземете предвид това, че модерните мебели са малко по-обемни, защото са тапицирани. Трябва когато сядате да има достатъчно разстояние между облегалката и стената, както и спрямо другите артикули. Venus.bg днес ще ви представя характеристиките на един нов комплект за трапезария. Комплект трапезна маса с 4 стола Барлета:трапезен комплект барлета

  • Комплект трапезна разтегателна маса с четири стола „Барлета“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • Масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • Столовете са тапицирани с висококачествена еко кожа;
  • Краката са метални.

Моделът излъчва елегантност и стил, които чудесно ще променят атмосферата в трапезарията ви. Всеки артикул е изработен от доказани и качествени материали и може да бъдете сигурни в здравината и надеждността им за дълго време.

Предимства на разтегателните маси

Купувайки нови мебели за апартамента винаги се стремим те да са достатъчно функционални и практични. Сигурно сте се сблъсквали с това да ви дойдат  гости и да се налага да бъдат настанявани на по-малко от необходимото пространство. Това е доста неудобно както за вас така и за тях, затова ви съветваме да изберете комплект за трапезария, който включва основна мебел с разтегателен плот. Това допълнение може да се използва всеки път когато имате нужда от повече място и голям плот. Различните механизми ви позволяват през останалото време да имате една по-малка и компактна мебел която не заема много от пространството и не пречи. Разгледайте многобройните предложения в интернет каталога и направете трапезарията по-уютна и красива.