Какъв матрак да изберем – еднолицев или двулицев

матрак

На всеки от нас се е налагало да търси нов матрак за спалнята си. Това е специфичен продукт, който много влияе на спокойния ни сън и почивка, ето защо, всяка информация свързана с него, би била полезна на хората, които са изправени пред този избор. Препоръчваме ви https://www.venus.bg/матраци-и-възглавници/еднолицеви-матраци , защото знаем, че тук ще откриете наистина добре изработен артикул, който ще ви донесе сигурно удобство доста години. Като първа стъпка е добре, да определите някаква сума към която да се придържате и така по-лесно ще селектирате, само ценовия клас който ви интересува.

Големият въпрос: двулицев или еднолицев матрак venus

Еднолицевите матраци са с вградена подматрачна рамка. Те се използват само от едната страна и са по-тежки от двулицевите. Основните причини, поради които, хората избират този модел са: достъпната цена и възможността да се монтира амортисьорен механизъм. Двулицевите варианти е необходимо да бъдат завъртани през определен период от време. Те също така са значително по-скъпи, но и с по-голяма гаранция. Големият плюс на еднолицевия модел venus е това, че приемливата цена ви позволява да подменяте артикула по-често, което е наистина перфектно. В допълнение, качествените материали от които е изработен го правят ергономичен и максимално удобен.Еднолицев матрак

Еднолицев модел Зеро Мемори наличен в онлайн магазин venus:

  • Ядро от висококачествена полиуретанова пяна с дишаща структура, гарантираща проветривост и спокоен сън;
  • Моделът е със средна твърдост, която го прави подходящ за всеки вкус;
  • За допълнително удобство в него има слой мемори пяна, който ще запази извивките на вашето тяло;
  • Калъфът се сваля и почиства лесно;
  • Гаранция: 5 години.

Повечето модели се правят стандартно за натоварване до 90 кг, когато е необходимо той да е по-издръжлив непременно се консултирайте. Качественият продукт има достатъчно дълъг живот и ще се погрижа за комфорта и здравето ви. Заповядайте във venus очакваме Ви!