Как да изберете модерно обзавеждане за спалня с много екстри

спалня

Ако вече мебелите в спалнята са ви омръзнали и искате нещо по атрактивно и модерно, ви препоръчваме да прегледате каталога на онлайн магазин Венус. Спални с матрак 160/200 са прекрасна възможност за семействата, които желаят класически изглеждащо легло. Естествено и останалите компоненти в комплекта са важни, но все пак леглото държи първенството. Когато в офертата е включен и така ценния за всички матрак, няма какво повече да мислите.

Ключовите удобства на съвременните комплекти 160/200

Производителите още от мебелната фабрика са направили отделните артикули в серии, което дава възможност бързо и лесно да се съчетаят помежду си. Така вие като клиент имате избор, между различни по дизайн и стил комплекти. С удобни големи легла 160/200, предоставящи много комфорт и функционалности. Както и сами знаете спалнята е място в което съхраняваме всичките си дрехи и текстил, а пространството не винаги достига. Тук на помощ идват повдигащите механизми с чиято помощ огромната ракла под матрака, може да се използва. Комплектите в повечето случаи включват допълнително нощни шкафчета, гардероб и скрин, които завършват цялостната визия на перфектно изглеждащите компоненти. Подаръкът от Венус под формата на матрак е прекрасен, защото тази вещ е скъпа и е трудно да уцелите подходящия размер. Накрая вие ще имате готова комбинация, която може да използвате веднага.Спален комплект

Спален комплект Емили 160/200 с включен матрак и подарък възглавници от Венус:

  • Спалня 160/200, табла, повдигащ механизъм с амортисьори, осигуряващи достъп до подматрачното пространство;
  • Две нощни шкафчета с LED RGB осветление – с дистанционно управление;
  • Гардероб с две плъзгащи врати, лост за закачалки и рафтове;
  • За изработката на спалния комплект с матрак се използва ПДЧ 16 мм.

Качествено изработените мебели със сигурност ще ви служат дълги години безпроблемно. Артикулите изработени от MDF и ПДЧ са много лесни за поддръжка и винаги изглеждат като нови. Възползвайте се от предложението на Венус и си подарете уют и стил.