За добрите интериорни решения и „последствията“ от тях

Тана нареченият vintage стил е много популярен към днешна дата. Все повече хора залагат изключително на много, като причината за това е неговото поразително силно влияние върху цялостната обстановка у дома. С помощта на мебели в старинен стил, в жилището ни се настанява една хармонична и най-вече уютна атмосфера, която няма как да бъде постигната с помощта на по-обикновени мебели, спадащи към категорията „класически“. Доста хора ги намират дори и за посредствени, така че ако не желаете подобни резултати за себе си и семейството си, изберете винтидж обзавеждането и вярвайте, че то е най-добрият вариант в много отношения.

Коя стая да бъде винтидж

шкаф

Няма ограничения по отношение на помещение на помещенията, които биха могли да бъдат мебелирани в старинен стил. Нашият съвет към Вас е да обърнете внимание първо на кухнята, а едва след това да се насочите към останалите помещение във Вашия дом, които също трябва да бъдат обект на Вашите старания. Заложете на кухненско обзавеждане във винтидж стил и се насладете на неговите невероятни качества. А те няма как да бъдат подминати:

  • Стилно и оригинално излъчване;
  • Висока практичност и многобройни удобства;
  • Непосредственост;
  • Изтънчена красота.

Всичко това може да бъде Ваше и то на едно единствено място – кухнята. Нека тя изглежда различна от останалите, а Вие се почувствайте горди от постиганите интериорни резултати. Много е важно те да се нравят най-вече на самите Вас, а след това и на близките и приятелите Ви, които често гостуват във Вашия дом.

Кога мебелите в старинен стил не са уместни

Днес много хора решават да обзаведат дори и офиса си с мебели, които силно напомнят на отминалите времена. И в това няма нищо лошо, стига създадената атмосфера да ни предразполага към работа, също както ида събужда у нас желание да ходим до офиса си ежедневно. Вижте какво има в магазин Венус и се доверете на най-добрите в областта на интериора. Обзаведете всяка една от стаите в дома Ви по уникален и неподправен начин, а след това се насладете и на постигнатото. Ние вярваме, че го можете!