Дизелови горива – видове и особености

дизел за отопление

Дизеловото гориво е едно от най-широко използваните в различни индустрии както и за нуждите на частни лица. Първото, за което може би се сещате като приложение е използването на енергийния ресурс като гориво за задвижване на дизелови двигатели. Но не до тук се ограничава приложението му и днес ще ви запознаем с различните разновидности на дизелово гориво от Горрел. За да намерите подходящия вид за вас и вашата дейност е добре да знаете по какво те се различават и какви са особеностите и характеристиките им.

Видове дизелови гориво

Горрел е от водещите търговци на горива у нас. В своята продуктова гама компанията предлага висококачествен дизел от следните видове:

  • Б6. Отличителните свойства му отреждат най-масово използване. Това е енергийния ресурс, който зареждаме на бензиностанцията. Цифровата абревиатура означава, че продукта отговаря на Европейската политика за поддържане на екологичност. Всички превозни средства с дизелови двигатели използват точно Б6, а целта е да се намали количеството на вредни емисии, които се освобождават в атмосферата. Целите са цифрата да се увеличи до 10 като така ще се оптимизира грижата за околната среда и чистотата на въздуха;
  • Без биокомпонент. Не е задължително пътната и земеделска техника да използват Б6. Тъй като ниската цена е водеща при тези бизнеси то Горрел предлагат много по-евтин вариант, който не е обогатен с еко съставка. Това не говори за по-ниско качество, но не е оптимално екологичен този дизел, което го прави и невъзможен за използване от масовите пътни превозни средства;
  • За отопление. Това е третото перо, в което намира приложение дизеловото гориво. То е сравнително евтино и разбира се отговаря на определени стандарти за качество.

Необходимо е да използвате този тип дизел, който е предназначен за съответните цели. Така ще си гарантирате отлична работа на машини и съоръжения спрямо разходна норма и постигане на ефективност.

Условия за работа с Горрел

дизелКомпанията е изключително гъвкава по отношение на добри цени, качество на продуктите и спазване на сроковете за доставки. Така, че партньорството с екип, отнасящ се отговорно към работата си е много лесно и приятно. В случай, че ви предстои да разширите своята дейност и се нуждаете от доставчик на различни видове енергийни ресурси то можете да сте спокойни, че партньор като Горрел ще ви гарантира:

  • Професионално отношение;
  • Коректност;
  • Горива по стандарт спрямо целите, за които ще ги използвате;
  • Отлични конкурентни цени;
  • Точни доставки с лицензиран транспорт.

Опита и високия рейтинг са показателни защо все повече компании избират продуктовата гама на Горрел.