Диванът – символ на комфорт и елегантност в дневната

диван

Обикновено щом чуете хол или дневна вие си представяте голям и мек диван. Това е напълно нормално понеже свързваме комфорта и удобството точно с такава внимателно изработена и красива мебел. Тези артикули притежават много здрава конструкция, която спокойно удържа тежестта на няколко възрастни човека седнали едновременно и ви предоставя необходимата мекота за релакс и отмора. Венус Дивани са онзи елемент без който не може да се представим нашия дом.

Важни критерии за избор на перфектния диван с лежанка Венус

Габаритните размери на избрания диван трябва да са съобразени с размерите на помещението, в което той ще се позиционира, така че да не пречи в пространството и да не отнема излишно от полезната площ. Характерно предимство на диваните с лежанка Венус е възможността да се трансформират за секунди в широка и комфортна спалня. Това осигурява допълнително място за пренощуване на гости или просто за почивка и релакс. Механизмите за разтягане са няколко вида – „клик-клак“, с издърпване на седалката напред, чрез издърпване и повдигане и други. Моделите Венус разполагат с една или две функционални ракли за съхранение на спално бельо или  дрехи. При Г-образните модели раклата е разположена под седалката на лежанката, а при по-големите на мястото за разтягане. Подобни допълнителни пространства за съхранение са от изключителна полза в малките жилища.Триместен диван

Триместен диван Ernest – с функция сън и ракла от Венус:

  • Оборудван с: обемна ракла и функция сън тип падащ гръб, трансформираща го в удобно легло;
  • Той се изработва в два цвята, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашия хол или дневна;
  • Стилна мебел, която ще ви помогне да се отпуснете и да се наслаждавате на почивката си.

Една подходяща нова мебел, ще обнови облика на стаята и ще предостави така търсените комфорт и релакс. Освен това с покупката на този модел вие си подарявате и допълнителни екстри, което никак не е за пренебрегване.