За повече настроение в офиса изберете цветни столове от Венус

цветен офис стол

Когато настроението и приповдигнато и приятно то и обстановката в една работна среда е спокойна, уравновесена без напрежение и негативизъм. Определено не са малко предприемачите, които се възползват от някои интериорни насоки и залагат на повече цвят при обзавеждането на офиса. Не приемайте като вид детско обзавеждане това, че някои от мебелите са в жълто, а пък стените са в бледо зелено. Идеята всъщност е да се създаде едно наистина приятно усещане, с което служителите ще се чувстват много по-спокойни и в свои води.

Офис стол в цвят

Ще кажете, че офис столовете в черно и кафяво са най-добрите варианти при такива натоварени мебелни решения заради това, че не личи когато са замърсени. Но не това е идеята на цветния офис, в който основния стимул за работа се оказва свежата обстановка, приятната среда и визия, която стимулира сетивата. Офис стол Венус с червена, синя, оранжева облегалка е едно доста интересно предложение, с което определено имате шанса да внесете повече шик и очарование.офис стол

Ако желаете и вашия офис за получи приза за най-цветен и свеж то точно сега е момента да посетите каталога на Венус, в който ви очакват изключително модерни и артистични дизайни за офис столове, които всеки служител ще хареса. А онези, които наистина заслужават внимание са:

  • Офис стол HM1053.05 в прекрасен цвят диня, създаващ пролетно настроение и изпълващ офиса с неповторим чар;
  • Carmen 7041 с оранжева или жълта облегалка за повече емоции и приятно настроение;
  • Carmen 6154 е вид посетителски стол, който определено ще поднесе комплимент към вашите клиенти. Не просто супер комфортни, но предлаганите цвят бордо, бяло и тъмно оранжев оказват едно по-специално отношение към хората, които разчитат на вашите услуги;
  • COMFORT колекцията от Венус пък е изпълнена с многоцветна палитра, от която наистина ще се затрудните да изберете най-подходящия цвят. Стил, изтънченост и безупречно иновативна визия ще постегнете с тези фантастични офис столове.

Време е за повече цвят? Време е за офис столове от Венус!