Важни показатели, които определят цената на новата ви секция

секция

Като един от съществените компоненти, организиращи холния ни интериор днес няма как да не сме мотивиращо ангажирани към избора а нова секция. Все повече клиенти обаче споделят, че за да изберат своето максимално компактно решение те взимат предвид не качествата и характеристиките на новата секция, а нейната цена. Автоматичната ни реакция е към това, че щом избора е базиран върху цената то това означава компромис е сред акцентите на днешната ни публикация, в която ще ви разкрием тайните на избора на качественото решение и то на достъпна цена.

От какво зависи цената на една секция

Безспорно е важно да осъзнаем защо едни секции са по-евтини, а други по-скъпи. Не бива да се заблуждавате от това, че цената е такава, защото самата мебел е брандирана с логото на конкретен утвърден производител. Всъщност стойността на една секция се определя според различни показатели като:Модулна секция

  • Размер;
  • Форма;
  • Материали;
  • Функционалност;
  • Модел.

Не е нужно да сте интериорен дизайнер или пък проектант за да направите анализ на себестойността на дадена мебел. Конкретни са спецификите на отделните модели секции и както стана ясно цената им зависи от всички онези фактори, които имат отношение към тяхната изработка и превръщането ѝ в завършено изделие. Секции цени на пазара има от 34 до 3444 лева и повече. В зависимост от това какви са индивидуалните ви предпочитания, дали имате нужда от семпла и миниатюрна като параметри секция или пък нещо дизайнерско и изпипано то е логично първата да се предлага на по-ниска цена, а за втората да инвестирате повечко средство.

Евтини секции на много ниски цени са онези, които в основата на замисъла си са по-скоро ТВ шкафове или модулни системи, които се състоят от един-два компонента. Скъпите секции са онези, които са иновативни, изработени с висококачествени материали, механизми и се отличават с индивидуален и неповторим почерк. Сами си направете изводите от какво ще зависи цената на новата ви секция и колко сте готови да инвестирате в нея.